Želite imati vlastitog R2-D2 robota koji stane u džep? Da, i to je moguće

Ne samo da će vanjskim izgledom podsjećati na legendarnog robota već će i na ekranu biti minijaturni R2-D2 kojeg će vlasnici morati maziti i paziti.

Martina Čizmić | 03.08.2021. / 08:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sjećate se Tamagotchija? Onih malih jajastih elektroničkih uređaja koji su glumili kućnog ljubimca krajem 1990-ih godina? Nedavno smo pisali kako će nova inačica uskoro biti dostupna na tržištu i, u skladu s vremenom kad izlazi, imati neke nove mogućnosti.

Slika nije dostupna 25 godina nakon premijere ova se igračka vraća na scenu u modernom izdanju

No sad su iz japanske tvrtke Bandai, koja radi Tamagotchije, najavili kako će se u studenom, na tržištu naći i posebna verzija Tamagotchija, ona koja će u sebi sadržavati poznatog robota iz Zvjezdanih ratova - R2-D2.

Ne samo da će vanjskim izgledom podsjećati na legendarnog robota već će i na ekranu biti minijaturni R2-D2 kojeg će vlasnici morati maziti i paziti. Kako ističu iz Bandaija, vlasnici će morati naučiti R2-D2 čak 19 različitih vještina, brinuti se da su mu baterije napunjene, da je čist i, naravno, igrati se s njim kako bi bio zadovoljan. Naprave li sve kako treba, R2-D2 će otključati čak sedam dodatnih mini igara.

A ako ga slučajno zanemare predugo, postat će tužan i Jawas će ga odvesti u nepoznato.

Cijena bi se trebala kretati oko 20 dolara (oko 130 kuna) pa se u Bandaiju nadaju da će taj mali virtualni robotić pronaći put do džepova brojnih ljubitelja Zvjezdanih ratova.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti