Želite li mobitel s dugovječnom baterijom a da pritom bude tanak? Možda je ovo rješenje za vas.

Baterija je u većini slučajeva ta koja odlučuje o debljini uređaja, a danas svi želimo nešto tanko, profinjeno i lagano.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.05.2016. / 09:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tanka je granica između moćne baterije i tankog i laganog uređaja, no Cubotova serija Dinosaur upravo želi riješiti taj problem i očito je da je uspio u tome. Naime Dinosaur je uređaj koji slovi kao “najtanji uređaj s najizdržljivijom baterijom na svijetu”, a zašto je tome tako pročitajte u nastavku.

Dinosaurova je baterija kapaciteta 4150mAh, no uspjeli su je ugurati u svega 3.8 mm, pa tako sveukupno s mobitelom debljina uređaja iznosi svega 8.8mm, dok je za usporedbu primjerice Appleov iPhone debljine 7.1mm no ima bateriju kapaciteta tek 1715mAh.

To nije jedina boljka ovog uređaja pa tako uz moćnu bateriju tu je i 5.5 inčni zaslon HD rezolucije, 3GB RAM-a i 16GB interne memorije proširive do 32GB uz TF karticu. Što se tiče kamera, prednja je 8MP dok je stražnja 13MP.

Sam dizajn prati trendove pa tako ekran seže skoro od ruba do ruba, što pak s druge strane daje “prostranost” ekrana na uređaju. Da bi stvari bile još bolje, ovaj uređaj trenutno se može nabaviti po cijeni od 120 dolara, uz što dobivate i poklon u vrijednosti 35$, o čemu više možete pročitati na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti