Zimo postao organizacijski partner Web::Strategije X

Čast nam je predstaviti našu novu suradnju sa vodećom regionalnom konferencijom Kolektiva Web::Strategija X.

Zimo Zimo Zimo | 28.02.2011. / 10:39

Zimo postao organizacijski partner Web::Strategije X

Čast nam je predstaviti našu novu suradnju sa vodećom regionalnom konferencijom Kolektiva Web::Strategija X.

Kao službeni organizacijski partner jubilarne desete po redu Web::Strategije, Zimo će cijelu konferenciju, koja će se održati 16. ožujka u Hypo centru u Zagrebu, popratiti live bloggingom.

Glavna tema Web::Strategije X, uz generalnog sponzora Kolektive, je poboljšanje prodaje na internetu sa naglaskom na prodaju turističke ponude. Evo što kaže gospodin Branko Vujić, predsjednik programskog odbora Web::Strategije X i glavni domaćin:

'Iskoristimo online prodaju za jačanje nacionalnog identiteta. To možemo kroz on-line booking, prodaju turističkih i poslovnih aranžmana, promocijom na webu. Tako možemo ojačati stare i stvoriti nove destinacije. Primjerice, nedovoljno razvijen seoski turizam napredovati će danas samo onoliko koliko će biti prisutan u online dijelu. Dopustite da Vam jubilarna deseta Web::Strategija svojski pomogne baš u tom - online dijelu!'


Cilj Kolektiva Web::Strategije X


Ova velika i značajna regionalna konferencija će se još, između ostaloga, potruditi da svim prisutnima pomogne kroz transfer znanja u sljedećim područjima djelovanja u turizmu:

  • podizanju razine kvalitetne promocije kulturnih i turističkih resursa u regiji,
  • doprinosu u produženju trajanja turističkih sezona,
  • podizanju stupnja znanja nositelja turističkih online ponuda, te
  • unaprijeđenju turističke ponude u regiji.

Koji će nas predavači naučiti nešto novo i općenito više o samom događaju možete pogledati na službenim stranicama Kolektiva Web::Strategije X, a do kotizacije možete doći, ukoliko se prijavite do 01. ožujka, po cijeni od 900 kn + PDV , dok ćete kasnije za sudjelovanje morati izdvojiti 1,000 kn + PDV.

Kako bi osigurali svoju ulaznicu, koja uključuje registraciju za konferenciju, cjelodnevni pristup svim predavanjima i panel raspravi, osvježavajuća pića, tople napitke tokom cijele konferencije, topli ručak za sudionike, mogućnost sudjelovanja u zabavnom dijelu programa, i još mnogo toga, prijavite se ovdje.

Vidimo se na Kolektiva Web::Strategiji X!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti