LinkedIn je prije nekoliko dana postao javna kompanija, a njenim stopama ide i Zynga, vodeća igraća platforma na Facebooku, koji očigledno još ne želi na burzu.

Na eG8 Forumu u Parizu, Mark Zuckerberg na pitanje Mauricea Levya odgovorio je kako će Facebook uskoro postati javna kompanija no ne još.

Mark je osim ove činjenice istaknuo da smatra da će glazbena industrija nakon igara postati ogroman biznis na Facebooku, a nakon toga ista stvar vrijedi i za filmove.

Također, Mark smatra da Facebook ne drži monopol, te kako je MySpace nekoć bio dvostruko veća kompanija koju je Facebook nadmašio. 'Internet je vrlo konkurentno mjesto' - ističe Mark.

Iako je nedavno istaknuo kako smatra da bi djeca mlađa od 13 godina trebala biti na Facebooku, ovaj puta demantira te navode. Još je jedna zanimljiva činjenica da Facebook na mobilnim uređajima koristi oko 300 milijuna ljudi, odnosno više korisnika posjećuje mobilnu verziju Facebooka nego što to čine putem iOS ili Android aplikacije.

Publiku je nasmijao potez Levya koji je po završetku intervjua s Zuckerbergom, ne znajući da mu je mikrofon ostao uključen, rekao 'Ja sam stari prdonja koji se ne razumije u internet.'

Via BusinessInsider

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju