Na SXSW-u Zynga je objavila svoju novu virtualnu valutu naziva zCoins koja omogućuje korisnicima da osvoje nagrade.

RewardVille je novi program koji nalikuje na Appleov App Store ili Chromeov Web Store samo što ne kupujete aplikacije, već možete sa osvojenim zCoinsima i zPointsima preuzeti široki spektar virtualnih dobara.

Za razliku od Facebook Credits u RewardVilleu nema pravog novca, već vaše bodove i Zyngine novce zarađujete igrajući bilo koju od njihovih 10 igara koje su dostupne na Facebooku.

Tzv. 'zCoins' moći ćete zamijeniti za otključavanje ekskluzivnih ili limitiranih izdanja virtualnih dobara koje možete koristiti na svim igrama. Kako ćete više igrati i postajati bolji, Zynga će vas nagraditi bodovima koje možete sakupiti recimo u FarmVillu i iskoristiti u CityVilleu.

Virtualna dobra biti će ekskluzivno samo na RewardVilleu i ne mogu se kupiti putem pravog novca ili sa Facebook Credits. Igrači će moći zaraditi najviše 80 zPointsa po igri ili 300 zPointsa tokom cijelog dana.

Zanimljivo će vidjeti reakciju Facebooka, pošto su i oni sve više involvirani u igre na svojoj društvenoj mreži. Pogledajte i video koji objašnjava kako funkcionira RewardVille.

Igrate li CityVille ili FarmVille?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju