Landvo XM100 je prosječan 5-inčni smartphone po cijeni od 400 kuna

Mobitela u cjenovnom razredu od 400-injak kuna ima na biranje, a razlika je obično u karakteristikama i malo u dizajnu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 24.12.2015. / 05:46

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Danas, dati 400 kuna za novi mobitel je stvarno smiješno, pogotovo kada pričamo o 5-inčnom zaslonu rezolucije 960 x 540 piksela. Iako od ovog mobitela ne možete očekivati kristalno čisti ekran, ova rezolucija trebala bi zadovoljiti svakoga tko ne želi odvojiti više od 400 kuna za mobitel.

Osim toga, kamera nije baš nešto, prednja 5MP i stražnja 8MP, no možete pretpostaviti da će slike biti dobre ako ih gledate na mobitelu, no ne i na računalu. Kako god bilo, za 400 kuna ne možete očekivati vrhunske performanse, pa tako 1GB RAM-a i 8GB memorije spada u taj cjenovni razred.

Ako ne patite za skupim uređajima, već trebate nešto za “po doma” ili za neki poklon, ovaj mobitel će biti i više nego dovoljan. Baterija od 2000mAh trebala bi biti dovoljna za jedan dan korištenja, s obzirom da ekran nije potrošač kao od ostalih premium telefona, a sigurno je dobra stvar Android 5.1 i četverojezgreni procesor od 1.2GHz.

Sve u svemu, ovo je solidan uređaj, ne predobar, no opet dobar za svakodnevno korištenje, pozive, mailove, tu i tamo koja slikica, internet, mailovi, Skype i tome slično.

Sam dizajn ne izgleda uopće loše, dapače, jako podsjeća na Samsungove uređaje, doduše nešto starije, tako da s tim neće biti problema. Ako vam je ovo prihvatljiva cijena, svakako razmotrite ovu ponudu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti