Playstation Plus: Besplatne igre za rujan

PlayStation Plus igre za rujan predvodi inFamous: Second Son.

Monika Nožić Monika Nožinić | 01.09.2017. / 19:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Počeo je rujan, prvi jesenski mjesec, s čijim početkom dolaze i nove besplatne igre za pretplatnike Playstation Plus servisa.

U ponudi za Playstation 4 vlasnike nalaze se inFamous Second Son, superherojska avantura koja je bila ogromni hit i nezaobilazna igra za sve vlasnike konzole PS4 kada je izašla u ožujku 2014. godine. Ekspanzija First Light već je bila besplatna PlayStation Plus igra pa ako još niste, sada ćete svoju digitalnu kolekciju inFamousa moći upotpuniti sa Second Son naslovom.

Tu su još i Chilld of Light, bajkovita RPG avantura i Ubisoftov dragulj pun zagonetki i sjajnih borbi na poteze i uz prekrasan art stil, a kao bonus Sony je dodao i RIGS Mechanised Combat League, zanimljiv naslov dizajniran i razvijan isključivo za PS VR koji čini spoj sportskog natjecanja i pucačine.

Pretplatnici PS Plus servisa sa Playstation 3 konzolom tijekom rujna imaju prilike uživati u Truck Racer i Handball 2016, a oni koji posjeduju PS Vita, ovaj će mjesec moći ugrabiti pucačinu We Are Doomed i Hatoful Boyfriend, simulator upoznavanja. Treba napomenuti da za obje igre vrijedi cross-buy za PS4.

Sve igre u ponudi za tekući mjesec nalaze se na profilu pretplatnika sve dok ne otkaže pretplatu. Ponuda igara ovaj je mjesec poprilično slaba, čak slabija od one iz prethodnih mjeseci, što je vjerojatno zbog izlaska mnogih AAA naslova u rujnu.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti