VIDEO Pogledajte kako su u Greypu stvarali električni bicikl kojim Modrić osvaja ulice Madrida

Modrićeva nova "pila" napravljena je u samo 100 primjeraka, a iz Greypa su objavili i zanimljiv video u kojem pokazuju kako je Modrićev primjerak napravljen.

Martina Čizmić | 20.08.2021. / 15:24

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Nakon što je Luka Modrić na društvenim mrežama pokazao svoju novu "pilu", činjenicom da kapetan hrvatske reprezentacije i neizostavan igrač Real Madrida vozi njihov "proizvod", pohvalili su se i iz Greyp Bikes, tvrtke kćeri Rimac Automobila. 

Slika nije dostupna Modrić se pohvalio svojim novim "Rimcem": Objavio fotografiju noćne vožnje Madridom

Objavili su zanimljiv video u kojem su pokazali kako je nastao električni bicikl Greyp kojim je Modrić obišao Madrid. Unatoč tome da je pun moderne tehnologije, Greypovi bicikli i dalje se sastavljaju ručno, kako bi se svakom dijelu posvetila puna pozornost. 

Ova verzija Greypa, za razliku od nekih puno jačin koje su vozili Modrićevi kolege Lionel Messi, Gerard Pique i Sergio Ramos, zapravo je puno bliže biciklu nego električnom motoru.

Radi se o ograničenoj verziji G6.X LIMITED, koji je napravljen u samo 100 komada.

Ima veliki ekran na kojem pokazuje najbitnije podatke o trenutnoj brzini i snazi, opciju aktivacije e-SIM kartice za stalno povezivanje s internetom, jednu od najsnažnijih baterija jačine 700Wh koja pokreće motor snage 460W odnosno 90Nm . Također dolazi opremljen kamerama kako bi vozač mogao snimiti svaki prijeđeni centimetar i to podijeliti na društvenim mrežama.

Ova je verzija predviđena samo za korištenje izvan ceste i može postići brzinu do 45 kilometara na sat, a dolazi u tri veličine (ovisno o samom vozaču).

Inače, cijena G6.X iznosi 13,999 eura (oko 105 tisuća kuna).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti