Pretprodaja Oukitela U7 Max kreće sa super niskom cijenom

Kada govorimo o jeftinim pametnim telefonima, mnogi misle kako s radi o lošoj kvaliteti ili pokvarenim uređajima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 22.02.2017. / 18:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Jeftina cijena ne znači nužno loš uređaj, no ako želite dobar uređaj, trebate dobro obratiti pozornost koji ćete brand odabrati. Oukitel je svakako jedan od onih brandova koji se zadnje vrijeme pokazao kao pouzdan.

Naime, njegov U7 Max dolazi s 5.5 inčnim HD IPS zaslonom rezolucije 1080x720 piksela te 2.5D zaobljenim staklom. Na stražnjoj strani nalazi se polikarbonatni materijal za unibody kućište. Također, tu se nalazi i 13MP stražnja kamera uz koju se nalazi i bljeskalica. Cijela pozadina je ravna i izgleda elegantno i mekano.

Što se tiče ostalih specifikacija, U7 Max je 3G pametni telefon s četverojezgrenim 1.0GHz procesorom, 1GB RAM-a i 8GB interne memorije proširive do 32GB. S 3G procesorom i 1GB RAM-a, ovaj uređaj troši malo 2500mAh baterije što znači da vam može izdržati cijeli dan. Prednja kamera je 5MP i dovoljna je za sve vaše selfije.

U7 Max dolazi s Androidom 6.0, no uskoro će biti moguća nadogradnja na 7.0 Nougat. Pretprodaja je počela po cijeni od 65 dolara, a ukoliko ste voljni zaigrati, možete osvojiti ovaj uređaj na njihovom Facebook profilu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti