Televizor i moderni social media centar u jednom

Samsung The Serif, The Sero i The Frame modeli prepoznatljivi su po svojem stilski dotjeranom izgledu, uz diskretne i istovremeno upečatljive elemente.

Sponzorirani članak | 31.03.2022. / 16:28

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Kroz dugu povijest TV uređaja izmijenili su se brojni oblici i dizajni. Od prvih glomaznih kutija do tankih plazma zaslona, brojne inovacije podigle su iskustvo gledanja sadržaja u vlastitom domu na nove razine. Iako bi možda pretpostavili da ideja za unaprjeđenje više i nema toliko, Samsung je svojom LTV serijom televizora pokazao kako je ta tvrdnja daleko od istine. Naime, Samsung LTV serija televizora unosi revolucionarne promjene u koncept televizora, a futuristički dizajniran The Sero modela namijenjen je modernoj social media generaciji. Pomoću svog inovativnog dizajna The Sero omogućuje da sadržaj s Instagrama, TikToka i drugih društvenih mreža vidite na osebujno dizajniranom televizoru sa zakretnim ekranom koji se može postaviti u vertikalan položaj, simulirajući na taj način dojam korištenja pametnog telefona sa svim benefitima televizora

.

Inovativan rotirajući dizajn

Ključna ideja koja stoji iza ovog osebujnog futurističkog zaslona jest omogućiti prikaz social media sadržaja s pametnih telefona ili tableta na velikom ekranu koji se može bez problema prebaciti u vertikalni način prikaza. Zapravo, The Sero, s obzirom na dizajn, više podsjeća na video kiosk kakve imamo priliku vidjeti na aerodromima, ali je ovdje u ulozi kućnog multimedijalnog video huba ili zida.

The Sero spada u Lifestyle seriju Samsung televizora koju čine još The Frame i The Serif modeli, a svi se redom odlikuju unikatnim i revolucionarnim dizajnom. Samsung The Serif, The Sero i The Frame modeli prepoznatljivi su po svojem stilski dotjeranom izgledu, uz diskretne i istovremeno upečatljive elemente. The Frame inspiraciju za svoj dizajn pronalazi u slikama obješenim na zidove brojnih umjetničkih galerija, dok The Serif i The Sero dolaze s postoljima te su zamišljeni kao samostojeći uređaji. The Serif će biti omiljen kod onih koji traže spoj dizajna i funkcionalnosti, a zahvaljujući dvjema, neutralnim i nježnim bojama (bijela i pastelno plava), ovaj će se TV uklopiti u svaki interijer kao idealan stilski dodatak. Svi uređaji iz LTV serije mogu se pohvaliti Quantum dot tehnologijom i QLED color filtrom, uz koje su boje dobro definirane, izgledaju „živo“ i daju dobru dinamiku slici.

Ono što The Sero ističe je mogućnost okretanja zaslona, a za magiju zakretanja zadužen je ugrađeni elektromotor koji po potrebi rotira ekran iz vertikalnog u horizontalni položaj i obrnuto. Uz dodatne posebne kotačiće TV možete jednostavno premjestiti, a cool stavka je da za „skrivanje“ kablova postoji posebna ploča sa stražnje strane stalka, dok same kablove možete provesti kroz prorez na dnu.

Social media na velikom ekranu

Ako doista želite impresionirati prijatelje, predlažemo da povežete svoj mobitel s televizorom koji će automatski zakrenuti ekran na Samsung The Sero televizoru u skladu s orijentacijom ekrana vašeg mobitela. Povežite svoj mobitel ili tablet s ovim televizorom i na velikom vertikalnom ekranu ćete vidjeti sav sadržaj s Instagrama, Facebooka, Snapchata ili TikToka. Ovakav format zaslona posebno je prilagođen gledanju video sadržaja, primjerice na Instagramu, a čak i samo pregledavanje web stranica izgleda mnogo bolje i preglednije na većem ekranu u vertikalnoj orijentaciji. Kako bi ukupni doživljaj multimedije bio na visokoj razini, Samsung je The Sero opremio moćnim setom zvučnika, ukupne snage od 60 W, dok kvalitetnoj zvučnoj kulisi znatno pridonosi zasebni subwoofer. Svoj Spotify account možete povezati s televizorom i uživati u omiljenoj glazbi, a pritom kao dodatni efekt možete na ekran postaviti i disko svjetlo koje se „kreće“ u skladu s glazbom! Uz The Sero dolazi daljinski upravljač s mogućnošću solarnog punjenja, a zahvaljujući ugrađenom mikrofonu, podržane su i glasovne naredbe. Uz daljinski upravljač i glasovne naredbe, možete koristiti i mobitel kao daljinski upravljač te uz pomoć njega prilagođavati sve funkcije televizora. Koristite li Samsung mobitel posebnog formata, SmartThings aplikacija pomaže da se prikaz u potpunosti prilagodi velikom ekranu.

Fotografije, web stranice i social media sadržaj na zaslonu The Sero televizora postaju moćniji i dostupniji nego ikad pa će rotirajući ekran oduševiti sve koji intenzivno koriste društvene mreže ili se njima profesionalno bave, dok sam dizajn i kvaliteta prikaza zasigurno neće ostaviti ravnodušnim niti opuštenije korisnike. Bilo da želite da vaš televizor u trenu postane i social media centar ili jednostavno želite kvalitetan televizor predivnog dizajna, The Sero je definitivno pravi odgovor.

Više informacija o The Sero i ostalim modelima iz Samsung LTV serije pronađite na https://www.samsung.com/hr/

Prednaručite The Frame uz posebne poklone

Svi kupci koji u promotivnom razdoblju od 28. ožujka do 17. travnja 2022. godine prednaruče The Frame od 55' ili veći, dobivaju na dar S60A soundbar i tri okvira: bijeli, bež i okvir boje tikovine. Isporuka uređaja počinje 18. travnja, a ovisi o prodajnom partneru kod kojeg je uređaj kupljen.

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/preorder-neo-qled-2022/.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti