Veliko priznanje: Suosnivač Gideon Brothersa pozvan u uglednu svjetsku zajednicu koja okuplja vrhunske tehnološke direktore

Gideon Brothers i Ćesić će imati pristup provjerenim poslovnim partnerima, marketinškim stručnjacima te podršku članova Forbes Councila.

Martina Čizmić | 24.08.2021. / 16:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iz hrvatske tvrtke specijalizirane za robotiku i automatizaciju, Gideon Brothers, pohvalili su se uspjehom njihovog suosnivača i CTO, Josipa Ćesića. Kako ističu primljen je u Forbes Technology Council, zajednicu koja okuplja svjetski poznate i vrhunske tehnološke direktore i stručnjake, a članom se postaje samo po pozivu.

Ćesić je odabran na temelju dubine i različitosti njegovog iskustva, jer su, među ostalim, uvjeti za poziv u zajednicu uspješni projekti koji utječu na poslovni rast, ali i osobna i profesionalna dostignuća.

Počašćeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Josipu u zajednicu. Naša misija je spojiti dokazane lidere iz različitih industrija, čime želimo stvoriti odabranu društvenu mrežu koju potiče kapital, a koja omogućuje svakom članu da raste profesionalno i tako ostavi još jači utjecaj na poslovni svijet, istaknuo je osnivač Forbes Councils, Scott Gerber.

Kako ističu iz Gideon Brothersa, ulazak u Forbes Technology Council omogućit će Ćesiću pristup ekskluzivnim mogućnostima koje bi mu trebale ojačati profesionalni utjecaj, a bit će pozvan i da u suradnji s profesionalnim uredničkim timom podijeli svoje stručno znanje u članku koji će biti objavljen na Forbes.com.

Također, dodaju, Gideon Brothers i Ćesić će imati pristup provjerenim poslovnim partnerima, marketinškim stručnjacima te podršku članova Forbes Councila.

Zaista sam počašćen što sam prihvaćen kao član ove ugledne zajednice. Mreža Forbes Technology Council i mogućnosti koje se nude su izvrstan način da aktualiziramo temu robotike i pokažemo kako tvrtke mogu razvijati otpornije lance nabave kroz pametnu automatizaciju, istaknuo je Ćesić te dodao kako je to i prilika da u prvi plan stave probleme s kojima se susreću njihovi klijenti te rješenja koja im nude.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti