Xiaomi Redmi 3S, pametni telefon za svakoga

Već je dugo poznato da Xiaomi radi izvrsne mobitele i to po vrlo pristupačnim cijenama.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 23.08.2016. / 15:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Xiaomi, jedan od respektabilnih kineskih brandova, stvara vrhunske uređaje, od onih jeftinijih pa do onih vrlo skupih. Redmi 3S spada u srednju kategoriju zahvaljujući svojoj cijeni od 125 dolara. Uređaj sam po sebi pokazuje vrlo dobre karakteristike poput 1.4GHz osmerojezgreni procesor, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije proširive do 128GB uz pomoć dodatne kartice, koja naravno ne dolazi u uređaj.

Nadalje, s obzirom na nisku cijenu, Redmi 3S nudi ekran od 5-inča rezolucije 1280 x 720, te stražnju kameru od 13MP, odnosno prednju od 5MP. Na stražnjoj strani uređaja, nalazi se čitač otisaka prstiju kojim je dodatno podignuta ljestvica sigurnosti ovog uređaja.

Iako sam po sebi ne nudi nešto spektakularno, Redmi 3S samim time zaslužio je da ga zovemo “telefon za svakoga” jer dizajn odgovara cijeni i trendovima, kao i karakteristike koje se nalaze ispod poklopca ovog Kineza.

Inače, cijena uređaja je nešto viša, no trenutno se Redmi 3G nalazi u promotivnom razdoblju pa se tako može nabaviti za prije spomenutih 125 dolara, u što nije uključen PDV i poštarina, koja se dodatno plaća.

Sve u svemu, ovo je još jedan od solidnih Xiaomijevih uređaja kojeg si mogu priuštiti gotovo svi zahvaljujući njegovoj cijeni.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti