1.5 milijuna dolara iskustvom težak crowdfunding tim na Tjednu dizajna Zagreb!

Coworking Croatia u sinergiji s prijateljima iz Crowdfunding.hr i Slovenia Crowdfundinga na prvi Tjedan dizajna Zagreb dovodi 1.5 milijuna dolara (iskustvom) težak Slovenia Crowdfunding tim i spaja ih s predstavnicima hrvatskih crowdfunding kampanja

Zimo Zimo Karla Andrić | 24.04.2014. / 15:54

1.5 milijuna dolara iskustvom težak crowdfunding tim na Tjednu dizajna Zagreb!

Coworking Croatia u sinergiji s prijateljima iz Crowdfunding.hr i Slovenia Crowdfundinga na prvi Tjedan dizajna Zagreb dovodi 1.5 milijuna dolara (iskustvom) težak Slovenia Crowdfunding tim i spaja ih s predstavnicima hrvatskih crowdfunding kampanja kako bi zajedno pokušali ustanoviti na koji način pokrenuti domaći crowdfunding tim orijentiran na samoinicirane dizajnerske prakse, a s ciljem realizacije i plasiranja lokalnog proizvoda na globalno tržište. 

Crowdfunding program održat će se 25. i 26. travnja. Svoje djelovanje u petak će predstaviti ‘Slovenia Crowdfunding’, Hrvoje Hafner uvest će vas u temu crowdfundinga, a moderirat će i panel diskusiju “Crowdfunding u Hrvatskoj” na kojoj će gostovati pet predstavnika hrvatskih crowdfunding kampanja te Slovenia Crowdfunding tim. 

U subotu nemojte propustiti radionicu ‘Hands-on Crowdfunding campaign’ na kojoj ćete naučiti kako se pripremiti i kako voditi uspješnu crowdfunding kampanju. Voditelji radionice su Luka Piškorič i Jan Vranjek. Radionica se održava u terminu od 11 do 14 sati, a na nju se možete još uvijek prijaviti!

Unutar programa, Coworking Croatia otvorila je i pop-up izložbu "Crowdfunded in Slovenia”, koju možete vidjeti do kraja manifestacije od 10 do 22 sata.

Tjedan dizajna Zagreb je gospodarsko-kulturna, izlagačka i promotivna manifestacija koja se održava od 23. do 27. travnja u Laubi. Sve detalje o programu možete pronaći na Facebook eventu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti