26. Međunarodni festival kreativnosti Golden Drum

Za samo nekoliko tjedana počinje 26. Međunarodni festival kreativnosti Golden Drum.

Zimo Zimo | 03.10.2019. / 16:00

Galerija

26. festival Golden Drum ove će se godine ponovno održati na slovenskoj obali u Hotelu Slovenija u Portorožu od 17. do 18. listopada 2019. Festival nudi vrlo raznolik, kompaktan i inspirativan program pod sloganom Kreativnošću do promjene.

Ovogodišnji glavni govornik bit će jedan od najobjavljivanijih filozofa ranog 21. stoljeća, Slavoj Žižek, a tijekom dva dana pozornice festivala Golden Drumugostit će oko 40 međunarodnih govornika. Piran i Portorož ugostit će ovo veselo društveno događanje, a festival će završiti u petak dodjelom nagrada na kojoj će se proglasiti pobjednici natjecateljskog programa.

Golden Drum jedan je od najvažnijih međunarodnih festivala kreativnosti s bogatom konkurencijom, kongresom i društvenim programom. Ovogodišnjim govornicima pridružit će se, među ostalim, Andrea Henao, glavna direktorica agencija 360 Agency Berlin i 360 Agency Europe, prve održive agencije za oglašavanje u svijetu, koja diljem svijeta promiče isključivo održive brendove.

Rena Effendi, nagrađivana fotografkinja za časopis National Geographic iz Azerbajdžana, koja će kroz objektiv svog fotoaparata ispričati priču o čovječnosti. Michał Marczak, nagrađivani redatelj filmskog festivala Sundance i Igor Pajak, voditelj odjela za pronalazak talenata u društvu Match&Spark iz Poljske, govorit će o svojim iskustvima u filmskoj, glazbenoj i reklamnoj industriji.

Profesor Bogdan Draganski iz Sveučilišne bolnice Lausanne, voditelj laboratorija za neurološko snimanje LREN na Sveučilištu Lausanne u Švicarskoj, upotrijebit će postojeća saznanja kako bi kreativnost objasnio s gledišta neuroznanosti.

Na čelu dvaju glavnih žirija, ZAŠTO i ŠTO, bit će Álvaro Rodrigues (glavni izvršni direktor i glavni direktor za kreativnost u društvu Fullpack u Rio de Janeiru, u Brazilu) i Tiffany Rolfe (izvršna potpredsjednica i glavna direktorica za kreativnost u društvu R/GA u New Yorku, u SAD-u).

Bubnjari će ih imati priliku vidjeti na pozornici Zlatnog bubnja kako raspravljaju o idejama koje mogu zaživjeti bilo gdje u svijetu i o agencijama koje brendovima pomažu u ostvarivanju zamisli.

25. festival Golden Drum postao je prvi europski festival kreativnosti na kojemu se ne koristi gotovina, a 26. izdanje u suradnji s Mastercardom to će pretvoriti u tradiciju. Nemojte propustiti priliku sudjelovati u pokretu Kreativnošću do promjene!

Više informacija o festivalu i načinu na koji možete biti dio promjene potražite na sljedećoj internetskoj adresi: https://goldendrum.com/

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti