29 načina kako ostati kreativan u svom poslu

Biti kreativan nije nimalo lako. Naišao sam na jednu odličnu sliku koja jasno predočuje što se nalazi na putu kada se netko sjeti ideje, vjerujem da će se s ovom slikom složiti svatko tko je probao sam napraviti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.02.2014. / 15:32

29 načina kako ostati kreativan u svom poslu

Biti kreativan nije nimalo lako. Naišao sam na jednu odličnu sliku koja jasno predočuje što se nalazi na putu kada se netko sjeti ideje, vjerujem da će se s ovom slikom složiti svatko tko je probao sam nešto napraviti.

29 načina kako ostati kreativan u svom poslu

Poduzetnički put prepun je izazova, a kao što i slika iznad prikazuje, odmah na startu vas čekaju borci protiv vaše ideje. “Na valja”, “Ti si lud/a”, “to nitko neće kupiti”, itd. Vjerojatno ste to čuli mnogo puta, no upravo u tome jest čar svega, dokazati drugima da su u krivu — i to nećete uspjeti uvijek, nećete čak niti rijetko, možda, ali samo možda će vam to uspjeti nakon 50-og pokušaja. Neki možda imaju više sreće pa će pogoditi iz prve, no isto tako možete igrati i loto.

Sve u svemu, danas je važno biti kreativan, čime god se bavili. Uvijek trebate probati nešto novo, drugačije, no kako pronaći inspiraciju? Mislim da je video, koji možete pogeldati iznad, dobar početak vašeg kreativnog izražavanja. Ponekad za nešto kreativno treba samo malo više uključiti mozak, ništa više! Istina jest da to nije baš lako kako se čini, no s vremenom će vam sve ostalo, gdje ne morate uključiti mozak, postati dosadno i bezvrijedno!

U videu iznad pogledajte odličan video koji će vas naučiti kako zadržati kreativnost! Trebat će vam!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti