40+ ponuda za posao u IT-u

Ovaj tjedan za vas smo izdvojili četiri posla, od kojih se više manje svi svode na programere, pa tako ukoliko imate iskustva i u potrazi ste za poslom, ovo je idealna prilka.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.01.2013. / 14:58

40+ ponuda za posao u IT-u

Ovaj tjedan za vas smo izdvojili četiri posla, od kojih se više manje svi svode na programere, pa tako ukoliko imate iskustva i u potrazi ste za poslom, ovo je idealna prilka.

Svakako pogledajte i ostalih 40-ak poslova u našoj rubrici ZimoJobs. Želimo vam sreće u pronalsku posla.


iOS programer


Apparens Grupa traži programer za izradu iOS aplikacija s minimalno srednjom stručnom spremom. Potrebno je dobro pozvanje Xcode i SQL-a, dok je plaća između 3.000 - 5.000 kuna, no postoji mogućnost dodatnog bonusa. Rok prijave je 18.01.


C# Programer (Windows App. Developer)


Tvrtka Šta God traži iskusnog programera za razvoj komercijalnih windows aplikacija za domaće i strano tržište. Potrebno je iza sebe imati barem jedan dovršen i funkcionalan projekt koji možete priložiti kao referencu, ili dio projekta u kojem ste sudjelovali. Potrebno je znanje u Visual Studiju, te C# i SQL-u, kao i C#, .NET, XAML, WPF, Silverlight, MSSQL (općenito SQL baze). Plaća od 3000kn odnosi se na pola radnog vremena (4h dnevno) ili fleksibilno radno vrijeme potrebno za izradu pojedinog projekta. Plaćeni putni troškovi. Rok prijave 01.02.


Programer za izradu IOS i/ili android mobilnih aplikacija


Traži se još jedan programer iOS i / ili Android mobilnih aplikacija. Potrebna je viša stručna sprema, a raditi se može od doma. Radno vrijeme je fleksibilno, a rok prijave je 30.01.


Komercijalist u online booking agenciji


VMS.hr traži komercijaliste za pronalazak privatnog smještaja u RH. Ova pozicija zahtijeva proaktivne ljude, koji su u potrazi za honorarnim ili fleksibilnim poslom i žele raditi od kuće. Potrebna je minimalna srednja stručna sprema, radno iskustvo je prednost ali nije uvjet. Zapošljava se više od 10 izvršitelja, a rok prijave je 28.01.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti