5 izdvojenih poslova ovog tjedna

Osim što možete pregledati popis poslova koji se nude u našoj rubrici ZimoJobs, svaki tjedan ćemo za vas izdvojiti 5 zanimljivih poslova.

Zimo Zimo Zimo | 25.02.2012. / 18:11

5 izdvojenih poslova ovog tjedna

Osim što možete pregledati popis poslova koji se nude u našoj rubrici ZimoJobs, svaki tjedan ćemo za vas izdvojiti 5 zanimljivih poslova.

Kao što smo već ranije objavili, novim dizajnom uveli smo novu rubriku ZimoJobs koja je nedavno dobila neke izmjene, pa smo tako ušli u suradnju sa Bika.net, od kojih preuzimamo samo poslove koji su usko vezani uz teme o kojima pišemo. U nastavku možete pogledati 5 poslova koje smo odvojili, a za više informacija o njima možete saznati kliknete li na sam naslov posla.


Programer u tvrtki Fer Projekt (m/ž)


FER PROJEKT je tvrtka čija je osnovna djelatnost osmišljavanje i izrada prezentacija tvrtka, proizvoda ili djelatnosti na Internetu. Kompanija traži iskusnog developera za suradnju na duže vrijeme, a osoba mora imati godinu dana iskustva, srednju stručnu spremu, te poznavati rad u PHP-u, Joomla-i, WordPress-u. Rok prijave je 10.03.


Voditelj internet portala


Kozmifriz tvrtka iz Zagreba traži voditelja internet portala na određeno vrijeme ili honorarno. Zaposlenik će prikupljati korisnike Internet portala za pravne osobe, organizirati i dogovarati prezentacije, voditi tim komercijalista i biti zadužen za izradu marketing plana. Potrebna je viša stručna spremna te pet godina iskustva, a rok prijave je 08.03.


Webmaster i .Net Web Developer


Međunarodna nautička grupa sa sjedištem u Zagrebu razvija portale za nautički turizam pa joj je tako sljedeća faza razvoja ekspanzija na nova tržišta zbog čega traže motiviranu, ustrajnu i odgovornu osobu za razvoj i održavanje postojećih portala, te izgradnju novih portala i projekata temeljenih na .NET tehnologiji. Za ovo radno mjesto potrebna je visoka stručna sprema, poznavanje HTML/CSS, objektno orijentirani .NET jezik i paradigme, JavaScript je plus ali ne i uvjet, itd. Rok prijave je 26.02.


Direktor marketinga i prodaje


Sveti Martin na Muri traži osobu s višom stručnom smjenom, s tri godine iskustva koja će kreirati i implementirati strategiju prodaje i marketinga, organizirati i koordinirati rad odjela prodaje i marketinga, izrađivati izvještaje za Upravu društva na periodičnoj razini, i ostalo. Rok prijave je 26.02.


3D modelator i animator


Tvrtka Euroinžinjering iz Zagreba traži osobu s višegodišnjim iskustvom u 3D modeliranju i animaciji. Poželjno je iskustvo na projektima kao što su animirani filmovi ili video igre. Rad od kuće, komunikacija putem telefona te povremeni sastanci opis je ovog radnog mjesta. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje rada u 3D Studio Max-u ili sličnim programima za 3D modeliranje i animaciju, te radu u Photoshopu. Rok prijave je 28.02.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti