5 servisa za promociju vaših članaka

Stiglo je vrijeme kada korisnici više ne dolaze na vašu stranicu kako bi pogledali što ima novo, već očekuju da će vaše postove naći na nekim od servisa za filtriranje sadržaja.

Zimo Zimo Zimo | 02.01.2011. / 13:42

5 servisa za promociju vaših članaka

Stiglo je vrijeme kada korisnici više ne dolaze na vašu stranicu kako bi pogledali što ima novo, već očekuju da će vaše postove naći na nekim od servisa za filtriranje sadržaja.

O ovom bučnom svijetu informacija sve je teže doći do informacija koje nas interesiraju radi raznih distrakcija koje nam se nameću prilikom posjeta našim omiljenim stranicama.

Kako bi izbjegli neželjeni sadržaj, najlakše je pretplatiti se na neke od servisa koji ovaj posao izvrsno rade. Nekim više nekima manje poznati servisi poput Digg-a, Reddita, i ostalih, omogućuju korisnicima da se 'pretplate' na sadržaj koji žele čitati bila to tehnlogija, dizajn, općenite vijesti, ili nešto deseto.

No, neki i od naših servisa napravili su odličan posao. Pogledajte kako možete vaše članke promovirati putem sljedećih servisa.


1. Vidiovo


Jedan od nama najdražih servisa radi svoje jednostavnosti objave članaka. Nakon što se registrirate možete doslovno sa 3 klika objaviti post u željenoj kategoriji. Servis uzima vaše podatke nakon što upišete url vašeg posta, kliknete na željenu sliku, odaberete kategoriju i booom, evo vam posta. Uz sve to ekipa iza Vidiovo ažurna je i na Twitteru, pa tako će se vaši postovi naći i na njihovom timelineu.


2. Blogeri


Još jedan od odličnih servisa za plasiranje novosti zajednici Blogera. Također na vrlo lagan i brzi način vaši postovi će se naći na pravom mjestu, gdje svi korisnici ovog servisa mogu komentirati i pregledavati vaše postove. Također ekipa je ažurna na Twitteru, stoga predlažemo da vaš blog upišete u bazu Blogera kako bi dobili na čitanosti. Prednost Blogera je što možete jednim klikom vaš post proslijediti na Croportal koji je još jedan servis za dijeljenje sadržaja kao i na brzinu poslati članak na Twitter, Facebook ili Digg.


3. Novina


Za Novinu nije potrebno kreirati zaseban account, već se možete logirati preko Facebook ili Twitter accounta što ubrzava cijeli proces. Ukratko kako i sami kažu

'Novina je site nastao s idejom objedinjavanja sadržaja vezanog za IT oblast. Što to obuhvaća? Sve teme koje primjerice možete naći u informatičkim, kompjutorskim časopisima. Dakle tu nema mjesta dijetama, dnevnoj politici, tračevima iz svijeta estrade.'


4. PratišME


Želite li da se vaši postovi čitaju van granica Hrvatske? Uključite se u rastuću zajednicu pratišME susjednih nam Srba. Ova društvena mreža nalikuje na Twitter pa se tako možete brzo i jednostavno dopisivati sa vašim prijateljima, kolegama i poslovnim suradnicima. Sa 160 znakova možete objavljivati vaše postove, slike, linkove također na vrlo jednostavan način. Pridružite se simpatičnom servisu PratišME.


5. Croportal


Prije spomenuti servis koji na brz i jednostavan način nudi velik broj akutalnih i zanimljivih vijesti iz vodećih medijskih izvora u Hrvatskoj, opisuju svoj portal ekipa iz Croportala. Vrlo jednostavno postanje vaših članaka, mogućnost ocjenjivanja i umetanje gumba za glasanje na vaš site samo su neke od mogućnosti ovog servisa. Skok na Croportal i registrirajte se.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti