6 korisnih aplikacija, stranica i servisa za svakodnevno korištenje

Zaboravite PowerPoint, krenite vježbati, istražite i naučite nešto novo, te spremite sve zanimljive poveznice na internetu.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 03.12.2012. / 12:40

6 korisnih aplikacija, stranica i servisa za svakodnevno korištenje

1. Prezi

Zaboravite PowerPoint, Prezi je idealan softver za izradu prezentacija. Čist, jasan i nevjerojatno svestran, odličan je način za vizualizaciju informacija. Više o Prezi pogledajte ovdje.

2. Nike Training

Koliko puta ste odlučili krenuti s vježbanjem i nedugo nakon toga odustali, najčešće zbog lijenosti? Umjesto terentane, do koje je potrebno doći i koja košta, Nike Traning nudi vam personalizirane vježbe koje (u većini slučajeva) možete obaviti u svojoj sobi. Vježbu je moguće prilagođavati ovisno o svojim željama, dostupnom vremenu i potrebnom intenzitetu.

3. eHow

eHow je online zajednica koja posjetiteljima pruža mogućnost istraživanja, dijeljenja i razgovora o problemima, rješenjima i savjetima za svakodnevne probleme, zadatke i projekte na kojima radite ili s kojima se susrećete. eHow nudi kategorije poput kuće/doma, stila, tehnologije, hrane, zdravlja, novca i drugih.

4. Hack College

Radite pametnije, a ne teže. Ova stranica na ciničan i zabavan način studentima daje savjete i uči ih kako 'hakirati', odnosno doći na istu razinu sa starijim profesorima, odnosno autoritetima. Hack College educira učenike i studente o učinkovitim idejama, open source softveru, tehnološko-političkim problemima, te stvara kult studenta 2.0.

5. Delicious

Delicious je najbolje mjesto za pohranu, organiziranje, dijeljenje i otkrivanje online resursa. Ukratko, sve zanimljive linkove spremite na Delicious, tagirajte ih i stvorite svoju online knjižnicu i izvor referenci.

6. How Stuff Works

Iako ova stranica nije namijenjena pomoći vam da naučite nove vještine, How Stuff Works sadrži vrlo korisne informacije o mnogim stvarima, te ćete sigurno naučiti nešto novo za vrijeme kada je pregledavate.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti