A1 isključuje N1 i Sport Klub

Iz United Media iznenađeni su odlukom A1 Hrvatska, ali ističu kako se njihovi kanali i dalje mogu pratiti na platformama Hrvatskog Telekoma i Total TV-a.

Zimo Zimo | 15.03.2021. / 10:37

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Gledatelji koji u Hrvatskoj koriste usluge operatera A1 od 29. ožujka neće moći gledati kanale United Media – N1 i Sport Klub jer s tom kompanijom nije postignut dogovor o nastavku suradnje.

Jako smo iznenađeni odlukom operatera A1 o neobnavljanju ugovora o distribuciji kanala, posebno imajući u vidu da su im ponuđeni apsolutno isti uvjeti koji su vrijedili i do sada.

S njima smo surađivali dugi niz godina i žao nam je što ta suradnja nije nastavljena, unatoč dobroj volji s naše strane da do toga dođe.

Građani koji koriste njihove usluge već od kraja ožujka više neće biti u prilici pratiti najvažnije dnevne događaje na vodećem informativnom kanalu N1, ali ni gledati vrhunski sportski program na SK kanalima, posebno utrke Formule 1 koje počinju, a čije pravo prijenosa u Hrvatskoj ima Sport Klub.

Televizija N1 ekskluzivni je partner globalnog televizijskog news kanala CNN, u realnom vremenu izvještava o svim najvažnijim događajima, a njihove su kamere uvijek tamo gdje se događa nešto bitno. Vrhunski tim profesionalnih novinara godinama priprema prepoznatljive talk show i političke emisije, razgovara s relevantnim sugovornicima, analizira situacije i nudi građanima pravovremene, točne i nepristrane informacije.

S druge strane, Sport Klub godinama unazad sinonim je za najbolji sportski kanal. Pored utrka Formule 1 koje su novitet u Hrvatskoj, svoj su program od ove godine obogatili i prijenosima njemačke Bundeslige i Bundeslige2. U standardnoj je ponudi i Premier liga i FA kup, a gledatelji na SK kanalima mogu pratiti i MOTO GP utrke, Euroligu i Eurokup, vrhunski tenis na ATP turnirima i Wimbledonu, kao i NFL.

Korisnici A1 također neće moći gledati ni dječje kanale Pikaboo i Vavoom.

Svi kanali United Media dostupni su u ponudi Hrvatskog Telekoma i Total TV-a.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti