Ace Eyewear: Pametne naočale koje videozapise objavljuju direktno na društvene mreže

Pomoću ovih naočala moći ćete u sekundi snimiti i objaviti što god želite.

Monika Nožić Monika Nožinić | 05.01.2018. / 17:50

Foto: YouTube

Nakon što je Snapchat predstavio svoje pametne naočale Spectacles koje imaju mogućnost snimanja videozapisa, još je jedna kompanija odlučila okušati se na tržištu kreirajući izvanredne ACE Eyewear pametne naočale koje na društvene mreže mogu postavljati video sadržaje.

Dok Spectacles naočale videozapise mogu objaviti samo direktno na Snapchat, kompanija Acton, inače poznata po proizvodnji električnih skateboarda, kreirala je naprednije naočale koje videozapise mogu postavljati na Facebook, Instagram i YouTube.

ACE Eyewear imaju mogućnost snimanja fotografija kamerom od 8 megapiksela te snimanja HD videozapisa. Prikaz kamere širok je 120 stupnjeva, a jednostavnim klikom na gumb koji se nalazi u gornjem lijevom kutu okvira naočala, počinjete fotografirati ili snimati videozapis.

Foto: YouTube

Baterija naočala može izdržati sat i pol neprestanog rada ili 80 sati za vrijeme mirovanja. Ako se s ACE Eyewear naočalama nađete na na plaži, ne morate se brinuti da će im se nešto dogoditi jer su otporne na prašinu i vodu.

Naočale imaju 4GB memorije i mogu snimati videozapise od 40 minuta, za razliku od Spectacles naočala koje su ograničene na videozapise od samo 30 sekundi.

ACE Eyewear naočale dostupne su online po cijeni od 99 dolara (oko 613 kuna), a isporuka će početi u travnju ove godine.

Pogledajte videozapis:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti