AIESEC Hrvatska organizira Croatia Youth to Business Forum u Varaždinu

Studentska organizacija AIESEC Hrvatska 5. prosinca u Varaždinu organizira projekt Croatia Youth to Business Forum kojemu je svrha spojiti tvrtke i poduzetnike sa studentskim svijetom.

Zimo Zimo Mario Breljak | 04.12.2012. / 11:14

AIESEC Hrvatska organizira Croatia Youth to Business Forum u Varaždinu

Studentska organizacija AIESEC Hrvatska 5. prosinca u Varaždinu organizira projekt Croatia Youth to Business Forum kojemu je svrha spojiti tvrtke i poduzetnike sa studentskim svijetom, a sve s ciljem stvaranja novih ideja i inovativnih rješenja za budućnost u poslovnom svijetu!

Fakultet organizacije i informatike Varaždin kao suorganizator projekta ugostiti će predstavnike velikih internacionalnih tvrtki i preko 150 studenata iz cijele Hrvatske. Tvrtke koje, u želji da podijele svoje iskustvo te poslušaju inovativne ideje studenata, sudjeluju na ovogodišnjem Youth to Business Forumu su: T-Hrvatski telekom, DHL, PwC, Erste&Steiermärkische banka i INA.

Prvenstveni je cilj projekta omogućiti studentima da nauče nešto novo o poslovnim trendovima u idućoj godini, inovativnim rješenjima i poduzetničkom načinu razmišljanja. Cijeli se događaj odvija u sklopu nacionalne konferencije AIESEC-a Hrvatske, no Youth to Business Forum nije namijenjen samo članovima organizacije, već i svim zainteresiranim studentima. AIESEC Hrvatska želi ovaj događaj koji spaja studente i tvrtke podići na novu razinu, uz nadu da će se prepoznati potencijal ideja koje nose mladi iz cijele Hrvatske te previđajući nadolazeće trendove stvoriti brojne nove ideje za uspješnu budućnost! Glavna tema foruma je „Budući trendovi – kako na njih reagirati?“ zamišljena je kao niz rasprava i radionica koje će organizirati spomenute tvrtke.

Pratite Croatia Youth to Business Forum na ZIMO jer ćemo sutra izvještavati s događaja i obavijestiti vas o najvažnijim informacijama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti