AirDroid je aplikacija koja omogućuje upravljanje vašim datotekama, bilo da se radi u podacima, filmovima, glazbi ili kontaktima direktno iz web preglednika.

Aplikacija omogućuje i slanje SMS-a direktno s vašeg računala. Iako nas u ovom ograničava podatkovni promet, AirDroid omogućuje korisnicima slanje podataka iako se ne nalaze na istoj bežičnoj mreži.

Još jedna inovacija AirDroid 2 je otvaranje korisničkog računa uz pomoć već postojećih Google, mail, Facebook ili Twitter računa. Korisnici AirDroid 2 također imaju mogućnost lokalizacije telefona u slučuja da ste isti izgubili ili vam ga je netko ukrao. Osim toga u mogućnosti ste u tom slučaju izbrisati sve podatke s vašeg uređaja ili ga jednostavno možete u potpunosti zaključati.

Nova mogućnost je i Toolbox-Widget, pomoću kojeg možete učitavati podatke, a tu je i tražilica koja se nalazi na vrhu desktopa koja od sada uključuje mogućnost obavljanja poziva, pisanje kratkih poruka i stvaranje i upravljanje s više desktop zaslona. Pored toga  moguće je fotografiranje i kontrola nad kamerom.

AirDroid je jedan vrsta iTunesa za Android, samo možda malo jednostavniji za korištenje. Sigurni smo da će vam se dopasti jednostavnost i efektivnost ove vrlo uspješne aplikacije. U videu ispod možete pogledati kako funkcionira AirDroid 2.

AirDroid 2 aplikacija je besplatna i dostupna na Google Play.

Ovaj post napisao je Zoran Djekic

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju