Aplikacija koja će pomoći ženama da odaberu pravu veličinu grudnjaka

Kada kupujete stvari pute interneta, znate da ćete možda krivo procijeniti veličinu bilo da se radi o tenisicama, majici, hlačama ili donjem rublju.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.11.2013. / 14:22

Aplikacija koja će pomoći ženama da odaberu pravu veličinu grudnjaka

Kada kupujete stvari putem interneta, znate da ćete možda krivo procijeniti veličinu bilo da se radi o tenisicama, majici, hlačama ili donjem rublju.

Aplikacija ThirdLove pokušava riješiti taj problem na jedan vrlo jednostavan način. Dakle, sve što trebate jest poslikati dvije slike vas u uskoj majici, u ovom slučaju žene, jednu s boka i jednu sprijeda. Aplikacija analizira stvarne objekte poput ljudskog oka i mjeri veličinu kroz fotografije objavljene na aplikaciji.

Aplikacija koja će pomoći ženama da odaberu pravu veličinu grudnjaka

Iz tvrtke su se pobrinuli da se zaštite korisnice koje uploadaju svoje fotografije iako se ne radi o golišavim slikama. Sve se slike čuvaju u bazi kako bi se mogli osvrnuti na njih ukoliko se netko od klijenata žali, pa se na taj način može relativno brzo odrediti što je pošlo u krivom smjeru.

Za sada, eksperiment se pokazao kao pozitivan od strane korisnica koje kupuju grudnjake, ističu iz kompanije. ThirdLove u ponudi ima tri vrste grudnjaka, a kupci mogu odabrati između boja i naramenica, te ostalih sitnih detalja za cijenu između 40 i 70 dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti