Sven Kapuđija je mladi developer koji iza sebe ima nekoliko vrlo uspješnih projekata poput Trambusa, izradio je sustav za teniski klub Tennicore te je pokrenuo Indiegogo kampanju za Android developere.

Njegovo iskustvo u razvoju Android aplikacija prepoznao je mladi startup Bellabeat, prije poznat kao Babywatch koji je nedavno primio investiciju od 4.5 milijuna dolara. Naime, Babywatch je zadnjih nekoliko tjedana bio u potrazi za novim developerima, pa se na natječaj za posao javio mladi programer koji je očito zadovoljio sve uvjete.

Povodom novog posla upitali smo Svena kako se snalazi na novom poslu i kako je došao do njega:

“Za posao sam saznao prije nekoliko tjedana preko prijatelja Božidara Ševe koji me uputio da Bellbeat traži full-time Android developera. Za Bellabeat sam znao otprije iz novina, portala i konferencija, znao sam koji je njihov proizvod, čime se bave te mi je „cijeli paket“ izgledao zanimljivo i izazovno. Prijavio sam se na intervju i - prošao.”

Kao što se može vidjeti, društvene mreže ponovo su napravile svoje, no osim društvenih mreža tu je i Svenovo iskustvo.

“Do sada sam sve profesionalne poslove obavljao kao vanjski suradnik (bilo lokalno ili vani), međutim sada sam se odlučio fokusirati na „jednu aplikaciju, jedan proizvod“ - Bellabeat. Kao programer odradio sam nekolicinu Android projekata samostalno i u timu, kolege su mladi i talentirani tako da nema problema oko snalaženja – bilo u kodu ili organizaciji/rasporedu.”

Bellabeat tako priprema i nove proizvode o kojima se za sada ne priča, no Sven kaže: “ubrzo dolazimo s novim stvarima na iOS/Play Store tako da stay tuned.”

Ne sumnjamo kako će Svenu biti odlično u novoj i dinamičnoj okolini sve većeg Bellabeat tima. Evo i par fotki iz Bellabeata.

BellaBeat dobio novog developera, mladog i talentiranog Svena Kapuđiju BellaBeat dobio novog developera, mladog i talentiranog Svena Kapuđiju BellaBeat dobio novog developera, mladog i talentiranog Svena Kapuđiju

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju