Bellabeatov novi sat svu svoju pamet skriva ispod elegantne i klasične vanjštine

Bellabeatov sat bežično se povezuje s pametnim telefonom i sve bitne podatke sinkronizira s posebno osmišljenom aplikacijom.

Martina Čizmić | 14.04.2019. / 08:55

Bellabeat Time (Foto: Bellabeat)

Među stotinama različitih nosivih uređaja, uvijek je zanimljivo vidjeti neki koji se po nečemu ističe. Novi proizvod iz Bellabeata na pravi pogled izgleda potput bilo kojeg elegantnog klasičnog ručnog sata.

No, kako su otkrili iz  Bellabeata, ta klasična vanjština skriva "pamet.

Njegovo luksuzno kućište skriva pametnu srž koja mobilnoj aplikaciji dojavljuje sve bitne pokazatelje vašeg stanja pa će vas podsjetiti da ste predugo neaktivni, voditi računa o vašem ciklusu te predlagati meditativne tehnike kako biste otpustili stres u jako kratkom vremenu. Usto, ovaj će elegantni svevremenski dizajn uokviriti svaku vašu odjevnu kombinaciju, ističu iz Bellabeata.

Bellabeat Time (Foto: Bellabeat)

Bellabeatov sat bežično se povezuje s pametnim telefonom i sve bitne podatke sinkronizira s posebno osmišljenom aplikacijom.

Aplikacija je intuitivno wellness rješenje koje potiče na zdraviji načina života uklapajući se u svakodnevne rutine i obaveze brojnih žena koje ju koriste, pojašnjavaju iz Bellabeata.

U aplikaciji se pokazuju slikovite poruke koje tijelo šalje, a koje ponekad zbog manjka pažnje i fokusa ne primjećujemo. 

Pametni uređaji će izmijeniti podatke s aplikacijom pa zabilježiti vaše korake, pratiti kvalitetu vašeg sna, dojaviti da trebate popiti vode, reći vam u kojoj ste fazi ciklusa, s koliko stresa se suočavate, a ponudit će vam i učinkovite metode rješavanja stresa i vraćanja u ravnotežu s više od trideset medtiacijskih vježbi, ističu iz Bellabeata.

Urška Sršen (Foto: Bellabeat)

Uvijek sam bila znatiželjna i stalno sam tražila prilike za učenje i unaprjeđivanje. Imala sam sreću odrastati uz predivne snažne žene, svoju majku i tetu. Njihove životne priče su me inspirirale na odvažan život. Danas sam presretna i zahvalna što je moj život točno takav kakvim sam ga priželjkivala. I dalje tražim i nalazim inspiraciju u ženama koje s lakoćom nose težinu života na svojim plećima, svako jutro ustaju s osmijehom, daju sve od sebe i naprave najviše od života čak i kad svi ostali pomisle da je nemoguće. Takvim ženama se neizmjerno divim, rekla je na predstavljanju Timea u Zagrebu, suosnivačica Bellabeata, Urška Sršen.

Bellabeat Time trenutno je dostupan samo putem web shopa, ali najavljuju kako će se i to uskoro promijeniti.

Bellabeat trenutno radi na sljedećem inovativnom proizvodu koji će biti predstavljen 2020. kao velika nadogradnja na postojeće proizvode.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti