Besplatan Mortal Kombat X Mobile stigao na iOS i Android uređaje

Mobilna verzija Mortal Kombat X companion aplikacije dostupna je za preuzimanje sa Apple App Store-a i Google Play Store-a (uskoro), besplatna je, a pruža puno više nego što to obično čine prateće aplikacije.

Monika Nožić Monika Nožinić | 10.04.2015. / 09:21

Besplatan Mortal Kombat X Mobile stigao na iOS i Android uređaje

Mobilna verzija Mortal Kombat X companion aplikacije dostupna je za preuzimanje sa Apple App Store-a i uskoro sa Google Play Store-a, besplatna je, a pruža puno više nego što to obično čine prateće aplikacije.

Mortal Kombat X Mobile je zapravo originalni Mortal Kombat X prilagođen mobilnim uređajima. Grafika možda nije očaravajuće kvalitete kao PC ili verzija za konzole, ali osnove su i dalje prisutne.

Besplatan Mortal Kombat X Mobile stigao na iOS i Android uređaje

Tu je mogućnost borbi potezima koji se svode na brzi napad (jedan klik na ekran), swipe​ za snažan napad ili držanje dva prsta za blokadu. Ubačena je i mogućnost izvođenja X-Ray i Fatality poteza.

Od mobilne verzije igre najviše koristi će imati vlasnici Mortal Kombat X naslova na PC, PS4 i Xbox One uređajima. Moguće je otključavanje novih "skinova" i prikupljanje nagrada koje se mogu prenositi na konzolu. Mortal Kombat X za PC i konzole bit će lansiran 14. travnja.

Foto: YouTube/HardcoreGamer

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti