Biste li dali 250 kuna za ovaj pametan sat? Mi bi!

Izgleda kako i oni jeftiniji proizvođači mogu napraviti lijep i funkcionalan pametan sat, trend kojeg prate gotovo svi proizvođači hardvera.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.08.2015. / 10:34

Biste li dali 250 kuna za ovaj pametan sat? Mi bi!

Izgleda kako i oni jeftiniji proizvođači mogu napraviti lijep i funkcionalan pametan sat, trend koji prate gotovo svi proizvođači hardvera.

Zeblaze Rover ime vam možda neće puno značiti, no ako pogledate detalje ovog pametnog sata, možda se odlučite i za kupnju istog. Naime, Zeblaze Rover dolazi s OGS 1.54 inčnim zaslonom rezolucije 250x250, debljine 8.8mm otpornom na ogrebotine, te premium kožnim remenom.

Ovaj pametan sat ima razne mogućnosti kao što je praćenje koraka, odnosno vaših dnevnih aktivnosti, brzinu i potrošnju energije, a što će vam dati uvid u ono što je do sada bilo teško izvedivo.

Biste li dali 250 kuna za ovaj pametan sat? Mi bi!

Nadalje, Rover može mjeriti i kvalitetu sna, te će vas upozoravati kada predugo sjedite. Uređaj ima mogućnost upravljanja kamerom sa vašeg smartphonea na daljinu doduše samo s Android uređajem. Glazba je svakako sastavni dio pametnog sata, pa tako ovaj uređaj ima mogućnost upravljanja glazbom s vašeg pametnog telefona, dakle ne morate svaki puta vaditi smartphone iz džepa kako biste promijenili pjesmu ili album.

Kada se udaljite od pametnog telefona, Rover će vam to signalizirati tako da sigurno nećete više zaboraviti uređaj negdje u kafiću ili klubu.

Uređaj ima podršku za push notifikacija s Twittera, Gmaila, WhatsAppa i drugih aplikacija, no super stvar je da uređaj može izdržati čak 72 sata u standby modeu.

Najbolja stvar kod ovog uređaja je svakako njegova cijena, pa tako Rover možete dobiti za nešto više od 250 kuna, što je stvarno prihvatljiva cijena. Uređaj možete kupiti na ovom linku.

Biste li dali 250 kuna za ovaj pametan sat? Mi bi!

Biste li dali 250 kuna za ovaj pametan sat? Mi bi!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti