Bluboo Edge je jeftinija verzija Samsungovog Edgea

Sviđa vam se Samsung Edge, ali ipak mislite da je preskup? Možda vas ovaj uređaj može utješiti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.11.2016. / 19:08

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung je, moramo priznati, vrhunski uređaj modernog dizajna i odličnih karakteristika, no te stvari dolaze sa svojom cijenom, pa tako za taj uređaj morate izdvojiti popriličnu svotu novaca, koji neki nemaju, a neki jednostavno ne žele.

Kako god bilo, postoje daleko jeftinije verzija sličnih uređaja, pa je tako Bluboo Edge svojevrsna kopija Samsunga no po znatno nižoj cijeni. Da se radi o dobrom uređaju govori činjenica da Bluboo dolazi s 5.5 inčnim HD zaslonom, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, Sonyjevom 13MP stražnjom kamerom i 8MP prednje, podrškom za dualSIM, te dual micro SIM kartice, čitač otisaka prstiju, a sve to obavijeno je u predivno kućište izrađeno od nehrđajućeg čelika.

Istina jest, ovaj uređaj gotovo je identični Samsung Edge, no za 130 dolara, koliko košta ovaj uređaj, prešli bi preko branda kao što je Samsung jer, ruku na srce, s ovim uređajem možete isto što i s Samsungom uz nešto slabiju kvalitetu slika i čistoće ekrana, no opet s druge strane, razlika u cijeni je drastična.

Kao što se može vidjeti na ovoj stranici, uređaj je predivan iz svakog pogleda, te bi se na prvu rekli da se radi o daleko skupljem uređaju, no Bluboo je iskoristio priliku i predstavio ovaj novi uređaj, dizajnom ravan premium modelima na tržištu. U videu ispod možete vidjeti i kako se slika prelama na rubu ekrana, što pokazuje da su u Bluboo itekako pazili na detalje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti