Bolt uveo novitet koji bi se korisnicima mogao itekako svidjeti

Svima koji planiraju unaprijed nova funkcija koju je Bolt uveo uvelike će olakšati logističke probleme s vožnjom.

Branimir Vorša | 14.06.2023. / 11:20

Tomislav Lukačević, direktor Bolta u Hrvatskoj
Tomislav Lukačević, direktor Bolta u Hrvatskoj (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Bolt, aplikacija za mobilnost, najavljuje uvođenje funkcije koja korisnicima omogućava rezerviranje vožnje do 72 sata unaprijed.

Nova značajka Boltovih vožnji na zahtjev korisnicima će pružiti veću fleksibilnost u planiranju gradskih ruta, kao i vožnji za putnike koji moraju na vrijeme stići na željezničke ili autobusne kolodvore, u zračne luke i slična odredišta, priopćili su iz te tvrtke.

Funkcija rezervacije vožnje korisna je onima koji žele planirati svoj dan unaprijed, moraju stići u određeno vrijeme u ured, na poslovne sastanke ili na aerodrom. Ovom inicijativom potičemo korisnike da se odreknu osobnih automobila i koriste prijevoz na zahtjev kako bi uštedjeli vrijeme. Mogućnost planiranja vožnji može nam svima pomoći da budemo otvoreniji za ideju da se ne vozimo osobnim automobilima svaki dan i tako smanjujemo gužve u popularnim gradskim središtima, ali i emisije CO2. Funkcija Unaprijed rezervirane vožnje od danas je dostupna svim korisnicima Bolta u Splitu, Zadru i Zagrebu, a uskoro i u ostalim gradovima
, izjavio je Tomislav Lukačević, direktor Bolta u Hrvatskoj.

Da bi unaprijed rezervirali vožnju, korisnici trebaju otvoriti ažuriranu aplikaciju Bolt, pristupiti odjeljku za Unaprijed rezervirane vožnje, koji se nalazi pored polja za unos odredišne adrese, i slijediti preporučene korake.

Otkazivanje unaprijed rezervirane vožnje moguće je do 60 minuta unaprijed, bez dodatnih troškova.

Unaprijed rezervirane vožnje također pomažu zaposlenicima tvrtki koji koriste uslugu Bolt Business jer im omogućava da se lakše drže rasporeda, izbjegavaju kašnjenja i štede vlastito vrijeme, kao i vrijeme partnera s kojima surađuju.

U Boltu ističu da će, osim poslovnim korisnicima, opcija rezerviranja vožnje biti korisna i hotelijerima, iznajmljivačima privatnih smještaja i drugim turističkim radnicima koji će svojim gostima lako moći rezervirati vožnje do smještaja i učiniti im iskustvo boravka još bezbrižnijim.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti