Tim stručnjaka okupljenih u tvrtku IDE3!, koji već deset godina uspješno posluje u IT svijetu, bavi se i plemenitim poslom. Naime, računalima i IT opremi koju drugi više ne koriste udišu nov život i daju je u ruke onima koji si je ne mogu priuštiti.

U tom smislu, imaju i kontinuiranu humanitarnu akciju pod nazivom 'Kompići'.

Kao spoj dugogodišnjeg poslovnog iskustva i želje za pomaganjem onima kojima to treba nastali su 'Kompići'. 'Kompići' je trajna humanitarna akcija doniranja računala i IT opreme. Pokrenuta je zbog dva glavna razloga - kako bismo pomogli, prvenstveno, djeci, ali i kako bismo očuvali naš planet i prirodu koja nas okružuje.

U svakodnevnom radu nailazimo na računalnu opremu koja se baca, a mogla bi nekome služiti još godinama. Upravo to potaknulo nas je na akciju, a brojni naši klijenti rado su nam se pridružili. Iza sebe imamo već mnogo uspješno odrađenih donacija i ne namjeravamo stati! Pridružite nam se i vi! Jer nema ljepšeg od pomaganja djeci i potrebitima, piše na internetskoj stranici Kompići.

Stoga, ako imate staru IT opremu i ne znate kud bi s njom ili pak razmišljate o tome da je bacite na otpad, razmislite još jednom, jer možete je se riješiti i donirajući je onima kojima će sutra ta oprema još uvijek pomoći.

Ako želite donirati staru IT opremu, možete to učiniti OVDJE.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju