Tim stručnjaka okupljenih u tvrtku IDE3!, koji već deset godina uspješno posluje u IT svijetu, bavi se i plemenitim poslom. Naime, računalima i IT opremi koju drugi više ne koriste udišu nov život i daju je u ruke onima koji si je ne mogu priuštiti.

U tom smislu, imaju i kontinuiranu humanitarnu akciju pod nazivom 'Kompići'.

Kao spoj dugogodišnjeg poslovnog iskustva i želje za pomaganjem onima kojima to treba nastali su 'Kompići'. 'Kompići' je trajna humanitarna akcija doniranja računala i IT opreme. Pokrenuta je zbog dva glavna razloga - kako bismo pomogli, prvenstveno, djeci, ali i kako bismo očuvali naš planet i prirodu koja nas okružuje.

U svakodnevnom radu nailazimo na računalnu opremu koja se baca, a mogla bi nekome služiti još godinama. Upravo to potaknulo nas je na akciju, a brojni naši klijenti rado su nam se pridružili. Iza sebe imamo već mnogo uspješno odrađenih donacija i ne namjeravamo stati! Pridružite nam se i vi! Jer nema ljepšeg od pomaganja djeci i potrebitima, piše na internetskoj stranici Kompići.

Stoga, ako imate staru IT opremu i ne znate kud bi s njom ili pak razmišljate o tome da je bacite na otpad, razmislite još jednom, jer možete je se riješiti i donirajući je onima kojima će sutra ta oprema još uvijek pomoći.

Ako želite donirati staru IT opremu, možete to učiniti OVDJE.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju