Color, foto društvena mreža objavila novi update

Za razliku od ostalih sličnih servisa poput Instagrama i Picplz-a, Color omogućuje dijeljenje fotografija sa nekog događanja.

Zimo Zimo Zimo | 02.04.2011. / 10:34

Color, foto društvena mreža objavila novi update

Za razliku od ostalih sličnih servisa poput Instagrama i Picplz-a, Color omogućuje dijeljenje fotografija sa nekog događanja.

Color je privukao mnogo medijske pažnje iz razloga što je primio investiciju od 43 milijuna dolara prije lansiranja same aplikacije. Iza Colora stoji Bill Nguyen, čovjek koji je osnovao glazbeni servis Lala, a koji je kupio Apple.

No sa lansiranjem aplikacije, tvrtka je naišla na mnogo problema poput nepreglednih ikona, te sporog rada same aplikacije, što je ispravljeno ukoliko ažurirate ili preuzmete novu Color aplikaciju.

Ukoliko niste upoznati sa Colorom, na neki način to je foto/video društvena mreža koja omogućuje organiziranje fotografija i videa prema događajima i grupama umjesto prema korisnicima kako je to slučaj kod sličnih servisa.

Primjerice, možete vidjeti sve fotografija sa nekog događaja koje su ljudi okolo vas slikali bilo da ste prijatelji ili ne. Novim updateom, Color bi trebao prepoznati vašu lokaciju i na temelju toga raspoznati vaše 'prijatelje'.

Uz nove ikone, Color je lakše za koristiti, odnosno jasnije su funkcije pojedinih tipka i ono što je najvažnije, aplikaciji je ubrzan rad, pa je sada možete nesmetano koristiti čak i na starijim telefonima poput iPhone 3G.

Fotografije možete dijeliti putem Facebooka Twittera ili SMS-a pritisnete li na ikonu sa srcem, a možete i pregledati feed sa fotografijama.

Aplikacija Color možete besplatno preuzeti za iOS i Android uređaje. Jeste li probali koristiti Color?

Color Demo from Color Labs, Inc. on Vimeo.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti