Ranije najavljeni nastup industrial razbijača Combichrist polako prerasta u vrhunski klupski spektakl.

Poznati američki sastav William Control potvrđen je kao ekskluzivna predgrupa za koncert koji će se održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture i to u subotu 15.11.2014. Na ovaj način gostovanje starih znanaca domaće publike dobiva na dodatnoj težini i predstavlja poslasticu za svakog fana alternativne glazbe. Tome u prilog svakako ide i činjenica da se radi o jedinom koncertu u široj regiji.

William Control je alternativni elektronski projekt Williama Francisa, glazbenika s trenutačnom adresom u američkom gradu Seattleu. Iako se radi o sastavu pokrenutom 2008. godine, William nije nepoznat široj publici - moderni emo punk sastav Aiden već je proslavio gore spomenutog frontmena. U obzir svakako treba uzeti da William Control ipak posjeduje posve drugačiji zvučni obrazac - mnogo mračniji i orijentiran ka synthpop vodama.

Podsjetimo da se regularne ulaznice za ovaj događaj po cijeni od 145 kuna mogu kupiti u gradu Zagrebu i to na sljedećim prodajnim mjestima - Octopus Studio (Gundulićeva 37), Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Dancing Bear Shop (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark (Berislavićeva 13). Ulaznice su također dostupne i u Rijeci, točnije Dallas Music Shopu (Splitska 2a). Svi zainteresirani izvan navedenih gradova karte mogu naručiti putem adrese tickets@catalystinfection.com.

Detaljne informacije o kupnji VIP ulaznica dostupne su na sljedećoj internet stranici - www.combichrist.com/pizza. Cijena iznosi 75 eura.

Pogledajte jednu od ponajboljih singlica za William Control koja nosi naziv "Kiss Me Judas" - 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju