CrispApp, novi Facebook Messenger

Tvrtka CrispApp predstavila je svoju aplikaciju koja bi po njihovim izvještajima trebala zamijeniti dosadašnje monotone Facebook aplikacije.

Zimo Zimo Duje Vrandečić | 20.02.2011. / 16:12

CrispApp, novi Facebook Messenger

Tvrtka CrispApp predstavila je svoju aplikaciju koja bi po njihovim izvještajima trebala zamijeniti dosadašnje monotone Facebook aplikacije.

Iz CrispApp-a navode kako se do sada komuniciralo “otrcanim tekstualnim porukama” iako ne znamo koju su poruku time htjeli prenjeti. Kao veliki plus svoje aplikacije navode besplatnu VoIP komunikaciju, a znamo da danas postoji mnogo besplatnih servisa za ovakvu vrstu komuniciranja.

Jedna od najpopularnijih aplikacija ovakvog tipa je danas nezaobilazni Skype. Putem CrispApp aplikacije može se i tekstualno komunicirati uz to da se poruke automatski spremaju, zlu ne trebalo … hmm zanimljivo, zar to već ne posjeduju postojeće aplikacije ?!

Želite li putem aplikacije kontaktirati prijatelja koji na svom mobitelu nema instaliranu istu, prijatelj će pozivanjem dobiti link flash web stranice preko koje možete uspostaviti komunikaciju. Čini vam se komplicirano? I nama!

U navodima stoji da je uz pomoć aplikacije moguće pregledavanje zidova, fotografija, emotikona i uvid u dosadašnja dopisivanja. Čitajući ovaj članak ste se sigurno zapitali, “Pa zar sve ove karakteristike osim VoIP komunikacije ne posjeduju sve ostale besplatne aplikacije koje se masovno koriste i to na raznim platformama?”. Naglasili smo besplatno iz razloga što ovaj alat košta $2,99 i za sada je namjenjen isključivo Appleovim uređajima.

Stoga, želite li platiti aplikaciju CrispApp 3$ kako bi je isprobali, javite nam vaša iskustva.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti