Je li vam dovoljno da baterija traje tri dana na pametnom telefonu?

Moramo priznati, jedna stvar koja još uvijek jedan od bitnih faktora na pametnom telefonu jest vijek trajanja baterije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.10.2017. / 17:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Da, baterija je još uvijek jedna od bolnih točki svakog pametnog telefona. Treba li vam trajanja baterija od dan, dva ili možda više? Iako smo danas već navikli da bateriju punimo svaki dan, pa čak u nekim slučajevima i više puta dnevno, ono što svi potajno priželjkujemo jest dan kada će baterije pametnih telefona trajati tjedan dana, pa možda i više.

No dok čekamo to doba, moramo se zadovoljiti s onim što je trenutno dostupno na tržištu, pa tako primjerice telefon kojem je vijek trajanja tri dana je i više nego odlična stvar. Naime, da bi mobitel izdržao tri dana korištenja, za to je potrebna velika baterija, primjerice nešto tipa 6000mAh, što znači da s tom baterijom možete dobiti prilično dobre uvjete, vidljivo iz slike ispod.

Ovaj puta radi se o modelu K6000 Plus, uređaju iz Oukitela koji će zadovoljiti svakog korisnika koji treba bateriju dužu od jednog dana. Osim odlične baterije, K6000 se može pohvaliti i drugim karakteristikama poput 4GB RAM-a i 64GB memorije proširive do 128GB, osmerojezgreni procesor, te odličnu 16MP stražnju kameru te 8MP prednju.

Naravno tu je i čitač otisaka prstiju za bolje i brže otključavanje uređaja, nešto što danas svaki moderniji pametni telefon ima, a osim otključavanja ovaj senzor može poslužiti i za odgovaranja na pozive, slikanje, itd.

Kada pričamo o pametnom telefonu, osim ranije spomenutih stvari valja spomenuti i odličan FHD zaslon, te metalno kućišta s 2.5D dizajnom. Činjenica jest da se Oukitel vrlo dobro bori na tržištu srednjeg i nižeg cjenovnog ranga, što može dokazati i s ovim odličnim modelom K6000.

Za sve zainteresirane, više informacija o uređaju možete pronaći na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti