Dan IT managementa – dan studentskog proaktivizma

Udruga studenata informatičkog menadžmenta Sveučilišta u Splitu (IMEF Split) organizira Dan IT managementa - dan studentskog proaktivizma. Događaj će se održati 27.03.2013. u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu od 10:00 sati.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.03.2013. / 14:00

Dan IT managementa – dan studentskog proaktivizma

Udruga studenata informatičkog menadžmenta Sveučilišta u Splitu (IMEF Split) organizira Dan IT managementa - dan studentskog proaktivizma. Događaj će se održati 27.03.2013. u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu od 10:00 sati.

Predavači će biti studenti, profesori te uspješni poduzetnici. Pokrit će se širok spektar tema, a najviše će biti riječi o tome kako formulu poslovnog uspjeha primijeniti na sebe još za vrijeme studiranja. Najzanimljivi dio ovog događaja će biti panel rasprava pred sam kraj događaja gdje će poduzetnici iz nekoliko različitih tvrtki argumentirano diskutirati o tome što se danas smatra znanjem i kakvi su nam kadrovi potrebni danas.

Detaljnije informacije o događaju pratite na web stranici http://im.efst.hr/ ili na Facebook stranici https://www.facebook.com/imefsplit.

Događaj će uveličati splitske tvrtke Locastic, Akcija, SeekandHit te zagrebačka tvrtka Poslovna inteligencija. Broj slobodnih mjesta je ograničen te Vam savjetujemo da prijavom na sljedeći link osigurate svoje mjesto! http://bit.ly/10LWWKS

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti