Danas je dan koji smo svi priželjkivali, dan “Back to the future”

Rijetko tko od nas nije gledao trilogiju “Povratak u budućnost”, uz legendarnog Martyja McFly-a i Doc-a koji su putovali kroz vrijeme u svom DeLoreanu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.10.2015. / 08:31

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Godine 1989. objavljen je drugi nastavak uspješnog prvog dijela “Back to the future” u kojem Marty zajedno sa svojom djevojkom Jennifer putuje u DeLoreanu — vremenskom stroju — po prvi puta u budućnost, točnije na današnji dan 21. listopada 2015. godine.

Internetom je kroz niz godina nekoliko puta kružila informacija o datumu kada su Marty, Jennifer i Doc krenuli u budućnost, no radilo se o fotošopiranju slike, digitalnog sata koji je bio smješten u leteći DeLorean.

Ovaj puta, sa sigurnošću možemo reći da se službeno nalazimo u danu kada su McFly i Doc krenuli u budućnost. Iako se odmah u prvoj sceni pojavljuju leteći automobili, to još uvijek nismo doživjeli, no mnogo stvari predviđenih u filmu snimljenom prije 1989. godine danas su postale stvarnost, kao hologrami, leteće daske, pametne jakne i tenisice, virtualna stvarnosti i još mnogo toga, a što je sve postalo stvarnost pročitajte na linku ispod.

Proročanstva iz filma 'Povratak u budućnost 2': Evo što su sve predvidjeli za 2015. godinu

Iako nemamo leteće automobile, tim istražitelja sa Stanford sveučilišta pretvorio je DeLorean u autonomni automobil koji je u stanju driftati.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti