Dash: Bežične slušalice koje će vam olakšati život

Uživajte u kvalitetnom zvuku bez raspetljavanja žica...

Monika Nožić Monika Nožinić | 01.05.2016. / 10:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Njemačka startup kompanija Bragi prije nekoliko godina predstavila je prve bežične pametne slušalice. Budući da ih konstantno usavršavaju i nadograđuju, osim za slušanje glazbe, eliminiranje buke i za fitness, mogu se koristiti i za brojne druge aktivnosti, poput plivanja, ali i u raznim drugim situacijama.

Slušalice Dash uskoro će se moći kontrolirati i nekim drugim dijelovima tijela, zbog čega ove slušalice s pravom možemo nazvati osobnim asistentom koji prati sve životne aktivnosti.

Prije svega, ove vam slušalice omogućuju uživanje u kvalitetnom zvuku, a nećete imati problem ni oko raspetljavanja žica jer funkcioniraju preko bluetootha. U Dash slušalice ugrađena su 23 senzora koji prate sve aktivnosti rada srca, a dugoročni cilj kompanije Bragi je da u njih ugradi mini računala.

Dizajnirane su tako da ostaju čvrsto u uhu, a osim toga su i vodootporne pa ih možete koristiti i za vrijeme plivanja. Ako se maksimalno želite fokusirati na neki posao, jednostavnim povlačenjem prsta možete u potpunosti blokirati buku oko vas.

Kompanija Bragi želi da Dash slušalice budu više od fitness kalkulatora, a trenutno rade na softveru koji će omogućiti da Dash slušalice kontrolirate različitim dijelovima tijela.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti