Davorin Štetner uložio 20.000 eura u startup UltiJack

Predsjednik CRANE-a, Davorin Štetner ovih je dana potpisao ugovor o novoj investiciji, ovaj puta u startup ULITJACK.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.12.2015. / 03:28

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Štetner je tako proširio svoj portfolio te novom investicijom u višenamjensku jaknu koja u sebi sadržava punjač za baterije, pripremu za slušalice, multifunkcionalne odjeljke te nekoliko drugih detalja, povećao svoj portfolio udjela i kompanija.

Projekt je trenutno u fazi pripreme za Kickstarter, te je u izradi prototip C koji bi trebao predstavljati konačni model jakne. ULTIJACK je ujedno i pobjednik ovogodišnjeg Balkan Venture Foruma.

„Iako sam s projektom upoznat još od siječnja kad sam bio u žiriju na natjecanju u Rijeci, za investiciju sam se zainteresirao nakon nedavne konferencije Pacinno na Krfu kada sam vidio da je tim ULTIJACK zaista predan i ne odustaje od svog nauma. Isto tako, moram pohvaliti profesionalnost u komunikaciji gdje me je oduševila činjenica da sam za gotovo svaki mail ili upit dobio odgovor u gotovo sat vremena bez obzira u koje doba sam ga poslao.

Ovako se privlači investicija! Čekaju nas mnogi izazovi, a veseli me interes velikih VC fondova koji su me kontaktirali vezano uz ovaj projekt.“ - izjavio je Davorin Štetner, poslovni anđeo ULTIJACK-a i presjednik udruge poslovnih anđela CRANE.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti