Deezer od sada i za Windows 8 platformu

Glazbeni servis Deezer pokrenuo je novu aplikaciju za Windows 8 koja ima osvježeno sučelje putem kojeg korisnici mogu pristupiti više od 20 milijuna pjesama.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.05.2013. / 08:36

Deezer od sada i za Windows 8 platformu

Glazbeni servis Deezer pokrenuo je novu aplikaciju za Windows 8 koja ima osvježeno sučelje putem kojeg korisnici mogu pristupiti više od 20 milijuna pjesama.

Kao i Android i iOS aplikacija tako i Deezer za Windows Phone 8 nudi mogućnost prilagođavanja početne stranice ovisno o omiljenim izvođačima i pjesmama.

„Windows 8 nudi lijep način da otkrijete svoju najdražu glazbu! Nama u Deezeru je ultimativni cilj dati ljubiteljima glazbe najbolje moguće iskustvo dok istražuju novu glazbu i slušaju onu koju vole! Nova Windows 8 aplikacija je još jedan važan korak na tom putu!“ rekao je Alexandre Croiseaux, VP Product, iz Deezera.

Također, aplikacija nudi i Deezer Snap pomoću kojeg korisnici mogu nastaviti sa surfanjem ili čitanjem mailova dok u isto vrijeme imaju direktan pristup Deezeru i kontrolama. Aplikacija nudi i dijeljenje pjesama putem društvenih mreža zahvaljujući Windows 8 Share Charmu. Više o aplikacija saznajte iz videa ispod.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti