DeskConnect - savršena aplikacija za dijeljenje datoteka na Appleovim uređajima

Rapidno povećanje količine podataka postaje sve veći problem, pogotovo ako svakodnevno koristite nekoliko uređaka, primjerice, stolno računalo, prijenosnik, tablet, smartphone... Onima koji koriste Appleove uređaje, stiglo je sjajno rješenje.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 29.08.2013. / 14:22

DeskConnect - savršena aplikacija za dijeljenje datoteka na Appleovim uređajima

Rapidno povećanje količine podataka postaje sve veći problem, pogotovo ako svakodnevno koristite nekoliko uređaja, primjerice, stolno računalo, prijenosnik, tablet, smartphone...  Onima koji koriste Appleove uređaje, stiglo je sjajno rješenje.

U redu, sinhronizacija i dijeljenje datoteka među više uređaja nije nikakva novost, postoji na desetke manje ili više kvalitetnih i pouzdanih cloud servisa koji vam to omogućuju. Ali, DeskConnect , namijenjen isključivo korisnicima Appleovih gadgeta i računala, "gađa" tamo gdje je to zapravo najpotrebnije, bazirajući se na pouzdanost i jednostavnost. A to je u hrpi linkova, dokumenata, datoteka i fotografija s kojima se svakodnevno "borimo" praktički presudna karakteristika. Što jednostavnije i brže, to bolje, filozofija je koju slijede autori DeskConnecta.

Dovoljno je sve svoje uređaje registrirati na DeskConnect i nakon toga stvari postaju ekstremno jednostavne. Svi vaši uređaji će biti vidljivi u aplikaciji, neovisno o tome radite li recimo na prijenosniku i iPhoneu ili stolnom računalu u kombinaciji s iPadom. Svi vaše datoteke, neovisno o kojim se ekstenzijama radi, spremne su za dijeljenje jednim klikom ili tapom. Primjerice, ako ste naletjeli na savršenu web stranicu i želite je imati dostupnu na svim uređajima, dovoljno je u izborniku odabrati stavku koja vam omogućava da link pošaljete na vaš iPhone, iPad, MacBook i to je to.

Ako već koristite neki od navedenih cloud servisa za pohranu i sinhronizaciju, developeri DeskConnecta su mislili i na to, pa su neke od najpopularnijih, poput Dropboxa, GoogleDrivea ili Evernotea integrirali u ovu aplikaciju. Prvo pitanje koje se logički nameće kod ove sjajne aplikacije jest hoće li i kada biti dostupna i za druge OS-ove? Za sada odgovora nema, ali oni koji su u pod Apple nebom, mogu već sada preuzeti aplikaciju klikom na donje linkove, ovisno o tome koji uređaj koriste.

DeskConnect iOS       DeskConnect Mac

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti