Digital Assets Power Play ulazi u partnerstvo s Bitcoin mjenjačnicom

Dugogodišnja neslužbena suradnja rezultirala je i najavom prve službene suradnje između Digital Assets Power Play i Electrocoina.

Martina Čizmić | 04.02.2019. / 07:52

Bitcoin (Foto:Thinkstock) (Foto: Thinkstock)

Popularnost kriptovaluta u posljednjih je godinu dana značajno pala, no to ne znači i da je nestala. Brojne burze i mjenjačnice diljem svijeta i dalje trguju virtualnim valutama te tako dokazuju da one nisu bile samo prolazni trend.

Tako je prošlog tjedna Digital Assets Power Play, hrvatski fintech startup koji se bavi razvojem platforme za algoritamsko i automatizirano trgovanje, najavio partnerstvo s Electrocoinom i njegovom široko poznatom uslugom – Bitcoin mjenjačnicom.

Kako piše Crobitcoin, bitcoin mjenjačnica izuzetno je jednostavan, brz i najpovoljniji način kupnje kriptovaluta internetskim bankarstvom ili gotovinskom uplatom na šalteru bilo koje banke, u poslovnicama Hrvatske Pošte ili u poslovnicama Fine.

Electrocoin danas nudi platformu koja našim klijentima omogućava iznimno brzu i jednostavnu kupovinu te prodaju više od 25 različitih kriptovaluta po povoljnim tečajevima koristeći svoj bankovni račun. DPP tokeni odsad su dostupni i na Bitcoin mjenjačnici zajedno s nekoliko drugih ERC-20 tokena, ističe glavni izvršni direktor Electrocoina, Nikola Škorić.

Trenutno usko surađuju na implementaciji DPP DataStreams usluge u Electrocoinu.

Koristeći DPP DataStreams uslugu, Electrocoin će moći pretraživati kriptotržišta s najpovoljnijim tečajevima i cijenama koje se prikupljaju s više od sto kripto burzi diljem svijeta. S pristupom takvom podatkovnom skupu, bitcoin mjenjačnica moći će ponuditi najpovoljnije tržišne cijene svojim klijentima, pojasnio je glavni izvršni direktor DPP-a Matej Ujević.

Ova suradnja samo je potvrda višegodišnje neslužbene suradnje između DPP-a i Electrocoina u Hrvatskoj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti