Disney+ ne baš uspješno počeo s radom

U Disneyju nisu očekivali toliku navalu već prvi dan, pa su se brojni korisnici umjesto s omiljenim filmom susreli s obaviješću da "nije moguće spojiti se na Disney+".

Martina Čizmić | 13.11.2019. / 07:47

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Disney+, nova Disneyjeva video streaming platforma, imala je tehničkih teškoća na početku svog rada u Sjedinjenim Državama i u Kanadi. Više korisnika reklo je da joj nisu mogli pristupiti.

Na snimkama zaslona objavljenim na Twitteru i na drugim društvenim mrežama vidi se poruka "nije moguće spojiti se na Disney+", a prati ih i poziv korisnicima da se ponovo pokušaju spojiti.

 

 

Zahtjev korisnika za Disney+ premašio je naša najveća očekivanja. Sretni smo zbog te nevjerojatne reakcije i ubrzano radimo na uklanjanju problema, rekao je glasnogovornik Disneyja+ za agenciju France Presse.

Kako piše mrežna stranica Downdetector, preko koje korisnici mogu prijaviti pogreške u aplikaciji i na internetskim stranicama, oko 15 sati po srednjoeuropskom vremenu bilo je gotovo 8000 prijava.

Problemi se uglavnom javljaju na istočnoj obali SAD-a i u Kaliforniji.

Disney+ je od utorka dostupan od 6,99 dolara na mjesec, a nudi dojmljiv katalog s filmovima serijala "Zvjezdani ratovi" te s Pixarovim i Marvelovim naslovima.

Grupa se nada da će do 2024. privući 60 do 90 milijuna pretplatnika.

(Hina)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti