Dobar laptop danas možete nabaviti za samo 1500 kuna

Prošla su vremena kada su laptopi stajali cijelo bogatstvo, danas se laptopi mogu nabaviti za svega 1500 kuna.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 30.10.2016. / 11:51

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Vjerovali ili ne, ali laptop koji košta 1500 kuna u Kini ima iste performanse kao i većina laptopa koja kod nas košta i do 4000 kuna. Naime, Chuwi je vama sigurno nepoznato ime, no u Kini ovaj brand prilično dobro prolazi, što radi svoje niske cijene, što radi spektra proizvoda koje proizvode.

LapBook 15.6 je noviji uređaj proizašao iz Chuwi-ja te dolazi s odličnim karakteristikama, poput 15.6 inčnog FullHD zaslona, Intelovog četverojezgrenog X5 procesora, 4GB RAM-a i 64 interne memorije — proširive do 128GB pomoću kartice, te snažnom 10.000 mAh baterijom. Grafički čip također pripada Intelu, što pokazuje ozbiljnost kompanije.

Na prednjoj strani zaslona nalazi se i 2MP kamera za Skype chat, dok sa strane imate USB i Mico HDMI slotove, ako i ulaze za slušalice. 

Uz laptop dobivate i Windowse na engleskom jeziku, no preko WiFi-a možete preuzeti i hrvatsku inačicu.

Osim laptopa, Chuwi ima i sniženje na svoje tablet uređaje, pa se tako Hi10 trenutno može kupiti po cijeni od 200 dolara, a radi se o 10.8 inčnom uređaju s 4GB RAM-a, 64GB interne memorije i također Intelovim procesorom. 

Više informacija o ovim proizvodima možete potražiti na ovom linku, gdje ujedno imate i kupone za popuste!

* valja uzeti u obzir da na navedenu cijenu morate platiti PDV prilikom uvoza robe u Hrvatsku. Prije narudžbe nabolje provjeriti s carinom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti