Dosta vam je dosadnog bijelog zida koji vam služi kao pozadina tijekom videopoziva? Zamijenite ga nečim zabavnijim

U samo nekoliko klikova svoj sljedeći videopoziv možete obaviti iz stana braće Trotter, cafea Rene ili pak tardisa Dr. Whoa.

Martina Čizmić | 13.05.2020. / 16:09

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Ako često koristite aplikacije za videopozive, vjerojatno ste već primijetili da neke od njih imaju opciju dodavanja virtualne pozadine. Tako tijekom razgovora umjesto u prazan zid ili policu s knjigama (koje najčešće možemo vidjeti), sugovornik može gledati vaš lik i plažu ili neku drugu zanimljivu vizuru.

No, ekipa s BBC-a otišla je korak dalje. Napravili su fotografije visoke rezolucije setova nekih od najpoznatijih serija i emisija te ih objavili na internetu.

Tako se u tren oka možete naći u legendarnom stanu braće Trotter iz serije Mućke ili pak u plavoj govornici iz serije Dr. Who. Nama se posebno svidjela pozadina koja vas stavlja u poznati kafić Rene iz serije Allo, Allo!.

Među stotinama fotografija svatko može pronaći neku koja mu se najviše sviđa i jednostavnim klikom preuzeti na svoje računalo. Nakon toga preostaje vam jedino da učitate tu sliku kao pozadinu u omiljenoj aplikaciji za videopozive.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti