«Experience EMBA» je projekt COTRUGLI Business School koji omogućava sudjelovanje na jednom predavanju Executive MBA programa bez plaćanja kotizacije. Ove godine je tema predavanja «Business and IT», a namijenjeno je IT-ovcima koji žele nadograditi poslovna znanja. Predavanje se održava na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, 17. i 18. listopada. 

Tema predavanja

Tema predavanja „Business and IT“ je nalaženje zajedničkog jezika između biznisa i IT-a, budući da predstavnici oba područja često komuniciraju iz svojih perspektiva, što iziskuje više vremena do ostvarivanja rezultata i ispunjavanja zajedničkih potreba. «U suradnji s FER-om smo odlučili organizirati otvoreno dvodnevno predavanje upravo svjesni činjenice da biznis danas ne može funkcionirati bez IT-a. Osim toga, sve više IT-ovaca je u management strukturama te je cilj predavanja pomoći im da steknu širi pogled na poslovanje i brže se povežu s očekivanjima na koja nailaze.», kaže Lana Dojčinović, izvršna direktorica COTRUGLI Business School. Iz tog razloga i glavni predavač i gosti dolaze iz management struktura, a svi redom imaju IT zaleđe. 

Predavač(i)

Glavni predavač «Business and IT» modula je Marin Tadić, direktor Oraclea za Hrvatsku. Tadić je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu, a Executive MBA je završio na The University of Edinburgh, Management School in Scotland. Poslovna znanja i iskustva je skupljao u Ericssonu, Reutersu i Hewlett Packardu. Na MBA programima COTRUGLI Business School predaje «Strategic IT».  

Ostali govornici su Lora Čurković (direktor prodaje i marketinga, InfoDom), Boris Drilo (član Uprave, Iskon), Želimir Kozjak (ICT direktor, Franck), Krešimir Delač (direktor, Simulus grupa) i Danijel Lenardić (Associate Partner, KPMG Hrvatska). 

Kako se prijaviti?

Glavni kriteriji za ulazak u proces selekcije za predavanje «Business and IT», a samim time i Executive MBA program, je minimalno pet godina relevantnog radnog iskustva, fakultetska diploma i znanje engleskog jezika. Ako zadovoljavate navedene uvjete, prijavite se ovdje (prijave se primaju do 13. listopada 2014.) Predavanje je namijenjeno kandidatima koji razmatraju upis na Executive MBA program te se ne naplaćuje. Svi kandidati koji uspješno prođu selekcijski proces imat će priliku iskusiti Executive MBA program od početne selekcije preko pripreme za predavanje, kroz dvodnevno predavanje i završni ispit. 

Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete zašto je Executive MBA prvi izbor za IT lidere koji se žele razvijati profesionalno i privatno - prijavite se danas i sudjelujte na predavanju vrijednom 1.500 eura! 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju