Najveća ruska asocijacija softverskih kompanija – RUSSOFT, postala je jedan od partnera 8. Međunarodne Brend Konferencije koja se u organizaciji Mass Media International održava u Beogradu 29. maja ove godine.

Valentin Makarov, predsednik asocijacije RUSSOFT, potvrdio je svoj dolazak 29. maja 2012. u Beograd, gde će predstaviti tržišne prilike Ruske Federacije i mogućnosti saradnje sa ruskim kompanijama, kaže za portal Zimo, Milivoje Radovanović, generalni direktor Mass Media International.

'Ovo predstavlja odličnu priliku za sve kompanije iz Srbije, ali i celog regiona Jugoistočne Evrope, da uspostave neposredan kontakt i direktno se upoznaju sa mogućnostima i strateškim planovima RUSSOFT-a. Veliki uspon izvoza softverskih proizvoda, preporuke od strane Saveta stranih investitora u Srbiji i Privredne komore Srbije, stvari su koje su inspirisale menadžment 8.Brend Konferencije da svoju snagu iskoristimo na polju unapređenja ove oblasti i organizujemo jedan ovakav poslovni susret.' - objašnjava Radovanović.

Brend Konferencija, stvorena kao integralni deo Sajma Brendova, ima lidersku poziciju u regionu Jugoistočne Evrope i jedinstvenu tradiciju bavljenja brendingom, a u proteklim godinama na ovoj konferenciji smo mogli videti svetska imena iz oblasti brendinga, biznisa i ekonomije poput Simon Anholta, Martin Lindstroma, Igora Panarina, Scot Bedburry-a, Marc Gobea...

Prestižan događaj na kojem se očekuje susret lidera softverske i ICT industrije iz celog regiona, održava se u Sava Centru, u Beogradu.

Detaljnije informacije na www.brandfair.org

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju