Evernote dosegao 10 milijuna korisnika

U samo tri godine, ovaj servis koji omogućuje korisnicima da pohrane ideje, stvari koje vole, ono što čuju i stvari koje vide, dosegao je 10 milijuna korisnika.

Zimo Zimo Zimo | 07.06.2011. / 11:34

Evernote dosegao 10 milijuna korisnika

U samo tri godine, ovaj servis koji omogućuje korisnicima da pohrane ideje, stvari koje vole, ono što čuju i stvari koje vide, dosegao je 10 milijuna korisnika.

Evernoteu je trebalo 992 dana da dosegne 5 milijuna korisnika, a danas su istaknuli kako im je do brojke od 10 milijuna trebalo samo 208 dana.

Među tih 10 milijuna korisnika nalazi se i 400,000 premium korisnika koji su platili za napredne mogućnosti, odnosno veći upload kapacitet, podršku za više tipova datoteka i veće mogućnosti dijeljenja sadržaja.

Omiljeni alat među novinarima i onima koji svakodnevno 'šaraju' webom, dosegao je brojku od 3.6 milijuna jedinstvenih posjetitelja stranica samo prošli mjesec, što je za 70 posto više nego u odnosu na isto razdoblje lani, a ove brojke pokazuju ogroman rast Evernotea.

Kako bi još više unaprijedili svoj servis, Evernote je objavio novu, četvrtu verziju svog softwarea za iPhone sa još boljim alatima za organiziranje zabilješka. Nakon toga sljedila je objava nove verzije web bazirane aplikacije, a nedavno Evernote je objavio i novi update za Android, Windows i Mac sa boljim mogućnostima dijeljenja sadržaja, uređivanja, te je povećao značajke za sigurnost.

CEO Evernotea Phil Libin, istaknuo je kako je cilj da kompanija dosegne brojku od milijun korisnika koji će platiti za ovaj software, što i ne smatramo nekim problemom. Za one koji pak ne žele platiti, Evernote je dostupan i u besplatnom izdanju, pa ga tako možete preuzeti za vaše uređaje bilo mobilne ili stolna računala na njihovim službenim stranicama.

Jeste li probali koristiti Evernote? Što mislite o njemu i biste li platili premium naknadnu za njega?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti