Evo kako su tviteraši komentirali sučeljavanje Milanovića i Plenkovića

Osim u studiju Nove TV, zanimljivo je bilo i na društvenim mrežama na kojima su korisnici komentirali, hvalili i kritizirali Plenkovića i Milanovića

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 09.09.2016. / 21:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nekoliko sati prije početka izborne šutnje lideri dviju najvećih političkih stranaka u programu Nove TV dobili su priliku još jednom pokazati svim biračima zašto bi svoj glas trebali dati upravo njima, tj. njihovoj stranci. Osim u studiju Nove TV gdje je sučeljavanje vodio Mislav Bago, zanimljivo je bilo i na društvenim mrežama, na kojima su korisnici komentirali, hvalili i kritizirali Plenkovića i Milanovića, a mi donosimo neke od najzanimljivijih i najzabavnijih komentara.

Većina korisnika Twittera komentirala je Milanovićev prilično agresivan nastup koji je dio tviteraša opisao dominantnim, dok je za druge takav nastup predstavlja nervozu i neargumentirano 'lupetanje'.
Prema stotina tvitova koji su večeras objavljeni pod hashtagovima poveznim s debatom i izborima, stječe se dojam kako je u prvom dijelu debate pobjednik Milanović, dok su u ostalom dijelu bili ravnopravni.

 

 

Što se Plenkovića tiče, za neke je on pravi kulturni i proeuropski političar, no veći dio korisnika Twittera kritizirao je njegovo izbjegavanje davanje konkretnih odgovora na pitanja Mislava Bage te su očekivali njegov žešći nastup, s obzirom da je riječ o zadnjoj debati pred izbore koja bi mogla donijeti, ali i oduzeti koji mandat i, možda, odlučiti pobjednika na izborima.

Cijelo vrijeme debate dio korisnika komentirao je i zabavljao sa stylingom političara, kašljem gospodina Plenkovića (za koji neki smatraju da je namjeran), kao i pretjerivanjem šefa SDP-a s korištenjem stranih izraza.

---

S obzirom na dosadašnja iskustva s političarima, dio tviteraša uvjeren je kako se, bez obzira na pobjednika, ništa neće promijeniti, a naravno, nije nedostajalo sarkazma među tviterašima.
 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti