Evo što sve Xiaomi nudi u svojoj širokoj ponudi

Xiaomi je najpoznatiji po svojim jeftinim i vrlo dobrim mobitelima, no osim toga, ova kompanija proširila je svoj asortiman na svakakve gadgete.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.12.2015. / 11:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Xiaomi definitivno radi izuzetno dobre pametne telefone, no osim njih, zadnje vrijeme, sve više viđamo razne modele tableta, nosivih gadgeta, slušalica i raznih dodataka, pa čak i ruter, žarulje, ili mjerač temperature vode.

Da li je to dobro ili ne, mišljenja su podijeljena, no jedno je sigurno — Xiaomi zarađuje itekako dobro i malo po malo pokušava ući na velika tržišta poput Europe i Amerike. 

S obzirom da je vrijeme darivanja, iz Xiaomija su se isprsili pa tako na većinu svojih proizvoda stavili akcijske cijene što znači da se primjerice njihovi smartphonei mogu naći po cijeni nižoj i do 50%, a ista stvar vrijedi i za tablete, svojevrsne kopije Appleovog iPada.

Definitivno se isplati pogledati ovu ponudu, jer kao prvo Xiaomi je vrlo respektabilan brand kada pričamo o kvaliteti izrade, a pogotovo cijeni, i drugo, vrijeme je da se počastite nekim uređajem, bilo da je to pametni telefon, tablet, prijenosni zvučnik, dodatna baterija ili običan USB stick s oznakom “MI”.

Sve u svemu, sve cijene sniženih proizvoda, a ima ih dosta, možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti